toma33

Judith Sargentini: "Nem vagytok egyedül!"
@csak úgy...: Ennyi is az észjárásuk.
Mocskos libsik, Soros, migránsok...
Nagyon unalmas már ez a sok gyengeelméjű.
Portik Tamás is robbanthat fideszes atomot a választások előtt!
@karma1: Nem számít. Bírjuk a kritikát a pozitívat és a negatívat is, max az ilyen agyalágyúlt hülyéken jót mulatunk, és ezek szerint az olvasók is. Ezzel csak magát minősíti Nihilke.Ennyi. Amúgy igen az OLKT facebook oldalunk már 9 éve üzemel, és már 3x akarta likvidálni Orbán és a TEK, de nem jön nekik össze mert mindíg lábra állunk. Kb. 3 hónapja egy 230 ezres oldalt likvidáltak, ami napi 2,5 millió emberhez jutott el. Mostmeg ismét 27 ezren van az oldal és több mint 1,4 milliós elérésű az oldal. Törünk előre ismét.
Friss hír! Gaith Pharaon fia pert indított Tiborcz István ellen!
@nihil: Csak ennyire tellett? Hamarabb ébredj fel, ha rám akarsz ilyeszteni.! :D :D :D
Friss hír! Gaith Pharaon fia pert indított Tiborcz István ellen!
@nihil: Pffff, sajnálom, vonjál le az állítólagos 125 IQ-d.-ból vagy 100-at, mert gondolkodni nem tudsz. De ezek szerint nem is fogsz és nem is akarsz. Orosz befolyás nálunk nincs, mert mi nem vagyunk fideszesek és nem is leszünk, veled ellentétben. Egyébként megsúgom, hogy a cikk tartalmát szinte minden hírportál leközölt még a nagyok is, úgyhogy nem álhír. És mi nem írunk álhírt és nem is fogunk. Orosz befolyás meg tudod hol van? Pestisrácok, Lokál, Magyar Idők, Origó...ezen oldalakon keress orosz befolyásolást, mert ezeknél van szarásig. És még valami, írd csak ki a figyelmeztetést, ha ilyen gyengeelméjű vagy és ennyi időd van rá, akkor hajrá...maximum körberöhögnek itt az olvasók. Mert magadat minősíted.
Friss hír! Gaith Pharaon fia pert indított Tiborcz István ellen!
@nihil: Hehehehe. :D Gondolod te.! De ha ezt gondolod, akkor jó nagy tahó vagy. Nagyon tudlak sajnálni, hogy ekkora picike agy sikeredett számodra, de sebaj a fideszes agy 16 IQ alatt van. :D
Portik Tamás is robbanthat fideszes atomot a választások előtt!
@nihil: Valamit te nagyon félrenéztél. Az olkt.hu az egyik leglényegebbre törő anarchista oldal. Az OLKT anarchista oldal, mely nem fogad el semmiféle tézist, ideát, irányzatot.