toma33

Rendkívüli hír: Újabb gázáremelést kezdeményezett a kormány

Az Fidesz egyértelműen megszegte a kampányban tett választási ígéreteit, első körben extraprofitadót vetettek ki, majd lényegében eltörölték a KATA adózási formát, aztán a rezsicsökkentésnek és az üzemanyagársapkának estek neki.

Itt van Medvegyev térképe: Moszkva feldarabolná Ukrajnát, Magyarországnak is adna egy szeletet

Dmitrij Medvegyev, Oroszország volt elnöke a közösségi médiában osztotta meg, szerinte hogyan alakulhat Ukrajna sorsa a háború után.

Máris magyarázkodásba kezdett a rendőrség

Kedden a rendőrség kiadott egy közleményt, amelyben azt írja: jelenleg nem határvadászokat keres, hanem fegyveres biztonsági őröket toboroz.

Több tucat ukrán menekült gyermek érkezett vonattal Budapestre a háború elől menekülve

Az ukrajnai háború elől kedden 117 ember, köztük 40 gyermek érkezett Budapestre vonattal – jelentette a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Világgazdaság: Akár 2500 forint is lehet a csirkemell és 850-900 forint az üzemanyag!

Itt a brutális orbáni megszorítócsomag eddigi legdurvább megszorítása: jön a 2-2500 forintos csirkemell és a 8-900 forintos üzemanyag!

Év végéig akár 3000 forint is lehet egy doboz cigi Magyarországon

Már a 2000 forintot is meghaladhatja egy doboz cigaretta ára, és ez még csak a kezdet.

Ukrán titkosszolgálatok: Nagyon úgy tűnik, hogy Lukasenka megfogja támadni Ukrajnát

Belaruszban négy hónappal Oroszország Ukrajna elleni háborújának megindulása után a helyi független sajtó tudomása szerint egyre többen kapnak katonai behívóparancsot, ezzel összefüggésben az ukrán vezérkar csütörtökön „rejtett mozgósításról” beszélt.

Ma és holnap akár 40 fok is lehet, jövő héten is marad a kánikula

Elszórt záporok, zivatarok jöhetnek a forróságban Pénteken folytatódik a forróság, de a napos időt elsősorban a Dunától keletre és a főváros térségében időnként gomolyfelhők zavarhatják meg, és ezeken a tájakon délután elszórtan egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat erős, viharos széllökések kíséretében, majd kora...

Virológus: Hamarabb is elindulhat a hatodik hullám mint vártuk és a maszkot már zárt térben kötelezővé kéne tenni!

Rusvai Miklós állatorvos szerint változott a helyzet, és rosszul gondolta, hogy a vírusok nyáron szabadságra mennek.

Megint nagyot hazudott a KSH!

Áprilisban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 507 500 forint, a közfoglalkoztatottak nélkül számolva 518 500 forint volt.

Öngyilkos akart lenni a Vlagyimir Putyin nukleáris indítójáért felelős tiszt

Vagyim Zsimin, a Központi Vámigazgatóság egykori osztályvezetője, akit kenőpénz elfogadásával gyanúsítanak, öngyilkosságot kísérelt meg Krasznogorszk városi kerületében lévő lakásában – írja a Moszkovszkij Komszovolec.

ENSZ: Óriási élelmiszer-válságra kell készülni Európa szerte

A világot katasztrófa fenyegeti az egyre növekvő élelmiszerhiány miatt – figyelmeztetett pénteken az ENSZ vezetője.

Orosz külügy: Ukrajna és az EU is hazudik!

Oroszország visszautasította azokat az állításokat, amelyek szerint leállítaná a gabonaexportot az ukrán kikötőkből.

Ferencz Orsolya marad az űrkutatásért felelős miniszteri biztos/főispán

Ferencz Orsolya marad az űrkutatásért felelős miniszteri biztos – derült ki a Magyar Közlönyben megjelent utasításból.

Friss híreket közölt a drasztikus kijevi orosz bombázásról Klicsko

Vitalij Klicsko, Kijev polgármestere szerint egy ember meghalt, és hat ember megsérült a várost ért vasárnapi rakétatámadásban.

BKK: Jelentősen emelkedni fognak az árak!

Jelentősen emelkedhet a jegyek és a bliccelésért kiszabott büntetés ára a BKK-nál.

Jelentős áremelkedések jönnek

A népegészségügyi termékadót az első belföldi értékesítőnek kell megfizetnie az adóhatóság felé, vagyis Magyarországon előállított termékek esetén a gyártónak, a külföldről importált termékek esetén pedig az importőrnek.

Pengeélen táncol a magyarországi szülészeti ellátás

Az elmúlt hetekben országszerte több helyen is leállt, átmenetileg szünetelt vagy csak korlátozottan működött a szülészeti ellátás.

Szinte 100%-osan bukott több tucat időközi választást az ellenzék! - Még mindig súlyos gondok vannak az ellenzéki pártokkal

Négy budapesti kerületben, öt megyeszékhelyen és kilenc egyéb településen tartottak vasárnap olyan időközi önkormányzati választást, ahol párt vagy pártok jelöltjei is indultak.

Karácsony Gergely az időközikről: Ekkora bukás után ismét ideje lenne felébredni!

„Csalódást keltő eredmény, kár lenne tagadni, nem is szabad és nincs is mit szépíteni ezen”   – értékelte a vasárnapi időközi önkormányzati választás budapesti eredményeit Karácsony Gergely főpolgármester (aki egy mondat erejéig Szegedet is említette: „még Szegeden is fölényesen nyert a fideszes jelölt”).    ...

Varga Mihály szerint Európa már megint lábon lövi magát

Magyarország nem támogatja a gázembargót és a globális minimáladó bevezetését sem – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter.

Orosz külügy: Súlyos következményekre készüljön az Európai Unió

Ukrajna és Moldova európai uniós tagjelölként való elfogadása súlyos következményekkel jár Oroszország szerint – írja az Independent.

Putyin megtalálta a NATO gyengepontját!

Most alakul ki Litvániában az eddigi legdurvább gócpont a NATO és Oroszország között, miután Vilnius az EU-s szankciókra hivatkozva betiltotta a Kalinyingrádba irányuló vasúti, majd a szárazföldi tranzit nagy részét.

Müller Cecília rendkívüli sajtótájékoztatója: Egyre több a majomhimlős fertőzött Magyarországon

Már 12 igazolt majomhimlős van Magyarországon – tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vezetője Müller Cecília pénteken az MTI-t. Az elmúlt napokban az NNK veszélyes kórokozókkal foglalkozó Nemzeti Biztonsági Laboratóriuma újabb hat embernél igazolt majomhimlő-fertőzést, ezzel az országban diagnosztizált esetek...

Guardian: Hátborzongató videó Mariupolból

A Guardian újságírója egy gépkocsiból készített videót a rommá lőtt városról.

Rendkívüli hír: Irán rakétatámadást intézett az USA nagykövetsége és a NATO katonai bázisa ellen, Irakban!

Irán rakétatámadást intézett (vagy intéz éppen) az amerikai nagykövetség és a katonai bázis ellen, Irakban, a kurdok által lakott Erbilben – számolt be róla a Jerusalem Post.

NATO: Azonnali hatállyal távozzanak az orosz katonák Ukrajnából!

A NATO szerint Moszkva már meg is támadta Ukrajnát, mivel tudomása van arról, hogy orosz katonák átlépték a keleti határt.

Kiderült: A Pfizer azért erőlteti az oltást mert meg akarja triplázni a vakcinákból befolyó bevételét

Közel duplájára nőtt a Pfizer gyógyszergyártó konszern bevétele tavaly, az éves nyereség pedig több mint duplájára nőtt az eggyel korábbihoz képest – ez derül ki a cég honlapján publikált éves beszámolóból.

Újabb fontos dolgot jelentettek be az összellenzéki pártok!

Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke elmondta, hogy a céljuk az, hogy minden magyarországi szavazókörben két ellenzéki szavazatszámláló dolgozzon.