troppauerhumer

Bayer Zsolt nagyon kiakadt: "Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban, a DK-sok rohadék, eltakarítandó gazemberek"
@Libbantölő: Libbantölő? Teccik :) Gondolom, hogy rátör a kisebbségi érzés, ha a libsiket meglátod Jaj, ne már, ez olyan, mint az egyszeri ember problémája, akinek térdig érő fasza volt, de senkinek nem merte megmutatni, pisálni meg baromi kényelmetlen volt vele.Csak egyszer mondaná meg egy lipsiző túlértelmes,hogy mi az a liberális,mit
tartalmaz a liberális gazdaság és társadalompolitika ,de nem ,csak lipsi..Mindenki libsibolsikomcsi, aki nem a jelenlegi kormánnyal ért egyet. Pedig csak gondolkodik és nem sz.pja be amit a fejébe nemzetthy inzultálnak Rájöttem végre, mit jelent az a kifejezés, hogy "liberális". Így nevezik a jobboldalon azokat a szabadelvűeket, akiknek egyrészt igazuk van, másrészt tehetségesek és harmadrészt ez kurva kellemetlen :)
Balfasz vagy, ülsz a fingszagú buborékodban és nem érted, mi is zajlik körülötted.Ismét felcsökkent az a párt IQ szintje, nem is kicsit!Az a fránya megfelelési kényszer.Hofi úgy mondta : "Gyerekkoromban Veszprém-megyében ilyeneket legeltettem, de már volt amelyik akkor több tejet adott!"
Bayer Zsolt nagyon kiakadt: "Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban, a DK-sok rohadék, eltakarítandó gazemberek"
@Maccska: Kiderül,ja a csalás .Hogyan lehet valakinek ilyen buta nézése?
ÍgyGyőztek a jobb módúak, gazdagok és a nyomorult tájékozatlanok. Az utóbbiak voltak többen.Ja nyertek ? Győztek a közpénzen kitartott ,haszonleső jobb módúak, gazdagok és a nyomorult-tartsd őket nyomorban ,tudatlanságban ,hogy aztán az tegye amit te akarsz, az aluliskolázottak, tájékozatlanok,a fogyatékos propagandával megvezetettek.-Magyarország 2022: miként manipulálják és próbálják
elcsalni a választást?Nem egy nagy választási csalás, hanem sok kisebb-nagyobb stikli van
telex.hu/valasztas-2022/2022/04/01/miert-mondjak-azt-hogy-nem-tiszta-a-valasztas
A hungarikum, ami nélkül ismét nem lenne kétharmada a Fidesznek.
telex.hu/valasztas-2022/2022/04/12/kulhoni-magyarok-gyozteskompenzacio-fidesz-kdnp-ketharmad-elemzes
A győzteskompenzációt a FIDESZ vette törvénybe (2011.évi CCIII. törvény...15pagrafus (1) b. Tehát e törvény elött NEM volt győztes kompenzáció. A pártfinanszirozási törvény megspékelve a győztes kompenzációval teszi a FIDESZt gyakorlatilag leválthatatlanná.
Ez 2014-2018-ben is így volt, mert gondoltuk, hogy most nem?EBESZ: nem voltak egyenlő feltételek a magyar választáson
hvg.hu/itthon/20220404_ebesz_jelentes_valasztasi_megfigyelok
Bújj vissza szépen a jó meleg orbánakolba,az való neked nem a kommentelés .
Bayer Zsolt nagyon kiakadt: "Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban, a DK-sok rohadék, eltakarítandó gazemberek"
@Maccska: Látom, megjöttél a megdönthetetlen érveiddel. Légy üdvözölve derága baro...viszontválaszodban pedig az érvelés hiányára hívnám fel becses a figyelmed.Olyan érvet kellene felhozni, ami nem az agy nélkül vegetálók számára érv csak,neked is kisebbségi komplexusod van, amit folyton táplálni kell..melyik részt tudsz érvekkel megcáfolni, ja, hogy semelyiket. Enélkül pedig,csak egy újabb szervilis agyhalott sivalkodását olvashattuk.Természetesen ne várj értelmes választ, főleg nem valami tényszerű felsorolást, hiszen valamilyen rejtélyes okból - no persze tudjuk, hogy miért - az agyhalottaknak erre a kérdésre soha nincs konkrét válasz, hanem valami süket duma és lám csak már meg is született,szorítunk neked is egy kis helyet, amennyit az agyi kapacitást igényel.Tudod ha majomnak tükröt tartanak, az dühbe jönnek és összetöri a tükröt...
Ha ki akar törni a kultúra, engedjünk utat neki!
Meg nem gátolnám a nép egyszerű gyermekét, hogy még nagyobb hülyét csináljon magából ...
Bayer Zsolt nagyon kiakadt: "Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban, a DK-sok rohadék, eltakarítandó gazemberek"
@jesz: Ezen becsináltam a röhögéstől Bayer Orbán náci magyar hangja , orbán-putyinfelszopó a Népszabadság pártrovat vezetője ,akinek Orbán f.szagyereke Horthyról Kenderesnél veszett oda minden,szakadt volna anyjába a feje,.90-ben mint az ÁVH kár,hogy nem lövettünk,aztán csókos gyerek voltam éppen jókor váltottam a FideSSre höhöö..
De aztán amikor a fijugg kezdtek úgy kinézni mint Kolumbia alsón a drogbárók
mégiscsak kiszeretett a FideSSből ,hja ,de fiatal volt kellett a pénz újra -5-számú FideSSpárttag,adócsaló szlovák frsz .terepjáró,lakásüzér ,magyar vérből külfölddel üzletelő ,horogkereszteslovag Orbán náci magyar hangja beléjükszerelmesedett...höhöö..ja természetesen a magyarokért höhöö...mégvéletlenül sem piszkos anyagi érdekből ,kiválságokért prostituálta magát az éppen hasznot hozó hatalommal...á nem höhöö.nem olyan fából faragták.
Bayer Zsolt nagyon kiakadt: "Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban, a DK-sok rohadék, eltakarítandó gazemberek"
@Maccska: Szopóroller .Gondolom ott nincs extraprofit, amit meg kéne adóztatni.Jújj, de jó nekünk. Még tapsoljunk tovább hátha a jó istenük csodát tesz.Nem a szamla magas , te vagy csóro , ha nem tudod kifizetni
Mészárosék cége adja legdrágábban a gázt, így kilenc milliárd pluszt kaszál.
Az MVM kalkulátorán számolva látszik, mennyivel kér többet fogyasztóitól az Opus Tigáz és egy kis cég, mint a többi kilenc szolgáltató.

hvg.hu/360/202232_opus_tigaz_megkeri_azarat?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2gs_wXHrrUeXYutLH1bUzRCoplawwnIPGBHBvRrOqtbhnsDQAZT-vbmIM#Echobox=1660295867
"Andi jó,de kapni még jobb!"(Mészáros L. Coelho)mindig az a seggokos ossza az észt akinek az evolúció -az ő nagy ,előrelátó bölcsességeben semmit nem osztott ,aki soha nem rendelkezett a gondolkodás,a tudás ,a tehetség ,a humánus emberi jellem ,morál ,intelligencia tulajdonságokkal,így természetesen soha nem gyakorolhatta azokat
-olyan ostoba ,de mint a vak a csengőt tolja tovább szopórellert ...tuti önkéntes ingyenhülye ,valami fogyatékos propagandista ,mint deákgoebbelsdani ,köcsögbohár ,de azok jósok közpénzért szopatják az orbánvallási orálszektát
Bayer Zsolt nagyon kiakadt: "Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban, a DK-sok rohadék, eltakarítandó gazemberek"
@Maccska: Innen is csókoltatom a doktorminiszterelnöKurat özvegy, életiskolás ,mélytorok Pupákné 78..erre szavaztam és sikerült, Orbánnak jósok pénzért -piaci árnál 6x drágább-GAZPROM,Paks2 -MOL -on keresztül túlárazott orosz gáz-olajért úgy leszopni Putyint ,hogy azóta is felcsapott farokkal jár ..csak éppen nem fizet a tranzitdíjért
Az oroszoknak kellett volna fizetniük a tranzitdíjat ,hoppá csak éppen az ukránok nem kapták meg mert a
Gazprombankon keresztül fizettek volna amit érint a 7.szankciós csomag
Ingyen nem tranzitálnak,ellenségnek főképp nem .Jogos nem fizetni az ellenük folyó agressziót.
Hogyis nevezik az ingyenszop...höhöö..orális szexet ?h..nem egy gombóc fagyi aminek a tetejét kell nyalogatni...ha a fogaidnak ütközik nix pénz

A MOL-nak honnan van pénze erre?Van ám!
Köszönjük a magyar adófizetőknek-a piaci ártól brutálisan -6x- drágábban vett orosz gáz-olaj -MOL -on keresztül átmosott -olcsóbban vett urali,drágábban brent árban eladott árkülönbség -extraprofitjából minden áru árában -aki nem tankol ,nincs autója is fizeti -a 78 féle új adóból,a világbajnok 27%-s ÁFÁ-ból ,a kétszámjegyű inflációból ,a 404 ft/euró árfolyamból állták a cehcet.
Szívesen ,nincs mit höhööö...parasztvakítás ,a kirabló odavet egy ezrest leütött áldozatának ,nesze
igyál meg a kocsmában valami erős fájdalomcsillapítót,egészségedre...
Riasztást adott ki Gyurcsány Ferenc miatt a Fidesz frakcióvezetője
@Gyurka80: Anyud vitte a csődbe a családod ,mert kiöregedett a sarokról,Orbán 2001-es devizahitele és felelőtlen adósságvállalásai-Gripenek bérlése,PPP hitelek ,amik mily fura éppen 2010 után fordultak termőre Simi KÖZGÉP-nek ,érte az országot az USA -ból kiinduló pénzügyi hitelválság-a devizakiáramlás miatt az MNB-nek nem maradt devizája a költségvetés fedezésére,szerencsére Gyurcsány az IMF hitellel kivédte,másnap betették az MNB -be és elmúlt a veszély..
Hadházy hatalmas leleplezése! Orbán Viktor külön bejáratú luxusrepülővel ment nyaralni a szomszédos Horvátországba
@Maccska: Tehát ez az „trükkök ,államadósságos-tönkretételes-IMF”-es duma nem egyéb, mint a Fidesz 2010-es választási propagandája, a jobboldali legendagyártás egyik legszívósabb, újra és újra felböfögött mócsingja.De az volt a trükk ,hogy hülyét csinált belőled orbángazdád.A trükkök százai azok az intézkedések, amit a mindenkori kormány hoz annak érdekében, hogy tartani tudja a költségvetési tervet - mint ahogy azt az Orbán-kormány próbálta meg a kiadások visszafogásával 2010 végén - ám a hiánycélt így sem sikerült elérni -Ebből szinte semmi sem igaz. A költségvetést nem hamisították meg, a hiányt nem titkolták el, a konvergencia-jelentést nem hamisították meg.
Ez legenda, ami arra épül, hogy a márciusi hiányadatot nem a választás előtt, hanem csak az április 7-i választás napját követő hétfőn tették fel a Pénzügyminisztérium honlapjára.Nem titkoltak és nem hamisítottak semmit. Ezek a évek óta terjesztett állítások rágalmak.
www.parlament.hu/naplo38/018/n018_024.htm
Ja.Hogy miért volt 2006?Orbán észlelte-,tudta,hisz ott volt,ő dolgozta ki az EU csatlakozás folyamata,szabályai,a vállalt kötelezettségek mintegy 80%-át-mekkora pénzözön fog ránkömleni a felzárkóztatás éveiben,Orbánnak irtózatos nagy megalázás volt ,hogy az EU csatlakozást nem ő hanem Medgyessy írta alá-Medgyessy udvariasan felajánlotta Orbánnak azt a tollat amivel aláírta a csatlakozás szerződést,és az tahó sértődésében visszautasította
hehee...-minden előzetes felmérés ellenére ami az ő győzelmét mutatta 2002-ben, elvesztette a hatalmát,holott már beígérte az őt pénzelő oligarcháknak,csakhogy hatalomra jusson,illetve a hatalommal megszerezhető pénzekhez.
Ajh, én hülye, akkor eddig rosszul csináltuk.
Meg voltunk győződve, hogy a tanulás segít a magadfajtákon, de most felhomályosítottál, hogy nem ,csak a verés
Hadházy hatalmas leleplezése! Orbán Viktor külön bejáratú luxusrepülővel ment nyaralni a szomszédos Horvátországba
@Maccska: országot az USA-ból kiinduló pénzügyi hitelválság,amit szerencsére Gyurcsány az EU,Barrosó,és Merkel támogatásával 24 óra alatt az IMF hitellel kivédett,másnap betették a pénzt az MNB-be és elmúlt a veszély,annyira nemvolt csőd ,hogy 2010-ben orbángazdád dícsérte -lásd :a FAZ-Merkelnek és Barrosónak" milyen világbajnok válságkezelésből Mo.két egymás után következő kormánya"
A nem lehet ÉPESZŰ ember aki nem tudja ,hogy 2008-ban volt egy világ válság és az akkori kormány a forint védelmében kötött egy készenléti hitel megállapodást az IMF-ECB.vel amiből a következő lehívások történtek .
2008.11.12.-én 4,953 milliárd EURÓ
2009.03.30.-án 2,389 millió EURÓ
2009.06.25.-én 1,404 milliárd EURÓ
2009.09.25.-én 0.0054 milliárd EURÓ
ÖSSZESEN::: 8, 800 milliárd EURÓ
Az összeg egy részét az előző kormány által lerabolt 11,70 milliárdos deviza tartalék feltöltésére fordította.
Köszönjük az újabb emóciókon alapuló önkielégítést
Hadházy hatalmas leleplezése! Orbán Viktor külön bejáratú luxusrepülővel ment nyaralni a szomszédos Horvátországba
@Maccska: Az ember nem fajta takonynáci baromfi ,az ember ,rassz ,isznó vagyok, de élvezem nézni a vergődésed,ha rádnézek tényleg egy illegális bevándorlót látok aki a Lipótról bevándorlólt ki a közéletbe épülésünkre..
-Amit Magyarországon éppen az első Orbán kormány:"A hazai gazdaság a devizahitelek súlya miatt hátránnyal (bár korántsem akkor hátránnyal, mint amire a kormány hivatkozik, miszerint “Magyarország Görögország helyzetén volt") indult 2001-ben,2010-re már a többi mutató rendben volt .
"A gazdaság növekedésének egyik legfőbb motorjaként működő hitelezési expanziója ezek miatt az országok rendkívüli nagyságrendű állapotban szembesültek a likviditási válsággal.."+a felelőtlen adósságvállalásai,mint Gripenek bérlése,sajátbe korrupció,a PPP hitelek,amik mily fura éppen 2010 utántak termőre Simicska KÖZGÉP-nek,eladósította,hitelhiányossá tette a következő kormányok költségvetését. A 200l-es évtől kezdődően a magyar kormány gazdaságpolitikája - főként
költségvetési-államháztartási politikája - fellazult; egyre nagyobb mennyiségben rendelődött alá a 202
-es,választások győzelmi céljainak.A FIDESZ által vezetett koalíciós kormány által 2000 decemberében elfogadott
"kétéves költségvetés" nemcsak Torgyán József kormányból való eltávolítását
készítette elő, hanem az ezen az úton megtett első komolyabb lépés volt.
A 2002-es választási évben a tényleges államháztartási hiány már júniusban, azaz a
balliberális koalíciós kormány hivatalba lépése előtt meghaladta a tervezettet, -
mint Matolcsy György a FIDESZ vezette kormány volt gazdasági minisztere nyilatkozta -
választási győzelem esetén az új kormányzati ciklust megszorításokkal kezdték volna
( Matolcsy).Orbán keresztbetett minden szoci reformnak,a 300 ft-s vizitdíjnépszavazás megvan?Az nem a 300 Ft-ról szólt hanem a teljes EÜ reformról ,azóta már legalább két lábon állt volna az EÜ és nem terhelte volna a költszáégvetést .Erről szólt öszödi beszéd,
Magyarul:az MNB-nek nem maradt devizája a költségvetés...
Hadházy hatalmas leleplezése! Orbán Viktor külön bejáratú luxusrepülővel ment nyaralni a szomszédos Horvátországba
@magyar1: Szopóroller ,annak adják el demokratikus piacgazdaságban akik legbiztonságosabban ,leggazdaságosabban vállalják üzemeltetni és fejleszteni ,és nem mint a Pécs vízmű Páva és nem mint a folyamatosan veszteséges ,lepukkant kukaholding ,a Mészaros erőmű ,és szolgáltatások ,amik a közpénzcsecs nélkül bedőlnének .
Hadházy hatalmas leleplezése! Orbán Viktor külön bejáratú luxusrepülővel ment nyaralni a szomszédos Horvátországba
@Maccska: Szopóroller .Amikor focimeccsre ment rákérdeztek. Nagyképűen annyit mondott,hogy eddig is igy járt ezután is igy fog ! Magukon kezdik a spórolást azt mondta. Egy hét alatt nem rossz teljesítmény:Bécs,Texas luxus + a talpnyalóknak is. Majd Horvátok. És tegyük hozzá Texas és a Horvátok nem hivatalos út.Orbán: Fütyülünk a baloldali sajtónak
konferenciáján.

Egész jól néztünk ki!”
Jóvan Viktor höhöö...megint aszitte a legmesszebbre tudsz huggyozni höhöö..sikerült a bambán tátott szájjal imádó hívők szájába.
Ott a twitter videó megszólalt a CACIB-n...úgy otthagyták Viktort mint eb a szaharát..

Itt látható, mekkora "sikere" volt ennek a vett huszárnak odakint, a felszólalás-napok előtti kongó teremben - VIDEÓN is.
twitter.com/GaryGrumbach/status/1555265387629092865?s=20&t=Ml54dH9h0MFMOTfoAahbCg&fbclid=IwAR0yUtBaQaE9XjFlFz3zkYNR3ggh9d0NsjqwQpKaSOdUQYlVWWNLPPEN0ns&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202208&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202208
Egy felfuvalkodott hólyag, amit felkapott a szél.
Milyen érzés lehetett ez az itthoni összetoborzott Fidesz hívők után?ezek majdnem ugyanolyan szellemi szinten vannak,a szint az stimmel.

A Texas Observer :"Fasiszta cirkusznak" nevezte ezt a vécé előterényi orbánorál cirkuszt ,ennyi höhöö..
Ez mind azt jelenti, hogy ennek a mozgásnak a maszkja lecsúszott, ha nem is esett le teljesen. Felfedte illiberális, antidemokratikus, mélyen előítéletes hajlamait, még ha teljesen abszurdnak tűnik is. Az egész jelenet, a szélsőjobboldali fasiszta giccs valóságos cirkusza azt juttatja eszünkbe, amit a legendás újságíró, Hunter S. Thompson írt Las Vegasról: „A Circus-Circus az, amit az egész hep-világ csinálna szombat este, ha a nácik győznek. A háború. Ez a hatodik birodalom.”...
Hadházy hatalmas leleplezése! Orbán Viktor külön bejáratú luxusrepülővel ment nyaralni a szomszédos Horvátországba
@Maccska: Szopás van .
Hadházy Ákos
Kedvencek ·
tdesSnorpo6305
ó
i27566fta2
1
t433m17689
.
5aa9i871it

9gfgmlmu296h
·
Elnézést kell kérnem a miniszterelnök úrtól, hogy azt írtam , PÉNTEKEN ment állami luxus jettel nyaralni Horvátországba. A hvg kiderítette, hogy pénteken délután még kormányülésen boldogította az országot. Így valójában minden bizonnyal SZOMBATON repült a tengerpartra az Önök pénzén.
A 607-es lajstromjelű luxusgép ugyanis a pénteki zadari forduló után szombaton reggel helyi idő szerint fél 7-kor is felszállt Kecskemétről, majd kevéssel 7 után leszállt BRAC SZIGETEN -pont ott, ahol aznap már Orbánt a szép virágmintás ingben fotózták. Ami viszont még furcsább/durvább: a “honvédelmi” repülő ezután Portugáliába repült, majd visszaindult . 19 óra körül azonban ISMÉT leszállt Brac szigetén -itt a jeladó adása megszakadt, vagy lekapcsolták, vagy esetleg a domborzati viszonyok miatt nem látszik- majd a repcsi 21 óra körült landolt Kecskeméten. Még az sem kizárt, hogy csak ebédelni ment a miniszterelnök úr?
Persze lehet ez különös véletlen, egy nagy pech, hogy a luxusjettel pont akkor és ott kellett KÜLÖNLEGES HADMŰVELETET VÉGEZNI, ahol Orbán úr ebédelt. De ez kevésbé valószínű. Sajnos halandó országgyülési képviselő soha nem tudhatja meg biztosan az igazat, mert a “”””honvédség”””” teljesen törvénytelenül már a tavalyi római-horvát kiruccanás után is megtagadta számomra az utaslistába történő betekintést
Egyebekben az előző posztomban írtakat fenntartom:
Hadházy hatalmas leleplezése! Orbán Viktor külön bejáratú luxusrepülővel ment nyaralni a szomszédos Horvátországba
@magyar1: Az apádnak van másik ilyen hülyegyereke is otthon ? ,küld azt ,mert sz.rrá aláztad magad ,büdi vagy,Gyurcsány soha nem vette fel a fizetését sem ,mindig a saját pénzén utazott szabadságon,üdülni ,. Gyurcsány nem azt mondta :hazudott ,mert nem azt mondta hazudtam,hanem azt :hazudtunk ,és ez igaz ,1989-90-től az egész magyar politikai társadalom ,a 2006-ig elmúlt négy ciklus alatt egyik kormány sem vállalta, hogy kilépjen belőle. Nem tette meg Antall József, elállt tőle Horn Gyula, nemzeti mázzal öntötte le és kikerekítette Orbán Viktor, végül rossz lelkiismerettel folytatta a Medgyessy-, Gyurcsány-kormány. Ennek következtében fokozódtak a bajok, a társadalom helyzete szempontjából a szakadék felé közeledtünk. A magyar társadalom olyan mélyen merült bele ebbe a hazug hipokrízisorgiába, hogy már nem lehetett belőle egyetlen könnyed lépéssel kilépni, fájdalmasan és kegyetlenül kellett belőle kiszakítani. Egyszer el kellett kezdeni az igazmondást! Ezt tette meg Gyurcsány Ferenc. legalábbis nem mondták el őszintén mi vár a népre ,az országra 89-90 után hamár a szocializmus elkényelmesedett -nagytestvér-rendszere helyett a kapitalizmust választotta,talán ez még nemis lett volna nagy baj,de az MDF,Antall kormánnyal,kisgazdákkal,a keresztény képmutatókkal a kapitalizmus legvadabb formájáterre még a nyugat figyelmeztette Antallt,de az a tehetségtelen múzeumigazgató lehazudta a csillagokat az égről,Horn Gyulának márcsak tűzoltásra volt ideje a Bokros csomaggal,jött Orbán és nemzetthy mázzal letakarta az egészet és folytatta Antall Patyomkinország hazugságait ,a Horthy rezsim majmolását,na erre mondta Gyurcsány ennek a menetelésnek véget kell vetni,
Hadházy hatalmas leleplezése! Orbán Viktor külön bejáratú luxusrepülővel ment nyaralni a szomszédos Horvátországba
@Maccska: A legélesebb kés vagy a fiókban.Látom két szó már meghaladja az orbánfelszopó értelmi képességed .
mindig érdekelt megtudja e mondani a teféle túlértelmes igaz e :amikor valaki elveszti valamelyik végtagját még sokáig úgy érzi megvan.
Te is szoktad érezni az agyad?
Hadházy hatalmas leleplezése! Orbán Viktor külön bejáratú luxusrepülővel ment nyaralni a szomszédos Horvátországba
SzívdöglesztőNincsenek szavak! A kép akkor is önmagáért beszél: se ízlés, se stílus.Jól néznek ki.
Sukár a tesa, meg kell hagyni! Meg is nyaltam a jobb szemöldököm közvetlen a bal fülem után!
A tesco gazdaságos b kategoriás disco zenekar..És mikor elegáns? Az autóból kiszállva, a kicsúszott ingével, ami félig ki van gombolva, nyakkendő nélkül és trottyos nadrágban? Siralmas!
Texasi souvenir, ez még járt a basic támogatói csomaghoz, kalap nem ahhoz 1 milliárddal többet kell fizetni.
A napokban elmondott beszédéért 500000 USD-t fizettünk a nagyméltóságú miniszterelnök úr helyett. Ennyibe fájt nekünk, hogy az amerikai demokrácia ellenségei előtt is elmondja a nagyméltóságú a fasiszta baromságait. (Az jelenlegi árfolyamon 200 millió magyar pengő.)
Egy idol.most, hogy nincs rajta a golyóálló mellény, nagyon.Igazából a két számmal nagyobb inge tetszik nekem! ez legalább nem feszül a hordón.Az ugye a bohóc szinonimája jelen esetben.Régi klasszikust idézve:
"Bad reklám is reklám too.Mondjuk alapesetben nem lenne közünk ahhoz hol nyaral bárki. Csak úgy lehet nem ízléses pazarolni és szórni a pénzt amikor másoknak takarékoskodást prédikálsz. Nem mintha ez változtatna bármin. Szerintem hétköznapi ide oda turnézás közben ugyanígy nyaral, nem erzek nagy különséget hol mutogatja az arcát, hogy épp a horvát szakácsnak vagy "megmondjuk Brüsszelnek". Színészet ez bárhol. Pont nem érdekel, elég baj ez neki, hogy milyen és mit tesz egy országgal.Gondolom, az intézkedéseikkel szinkronban "fatüzeléses" katonai csapatszállító kormánygéppel, meg tűzifa meghajtású, sparheltból átalakított hibrid limuzinnal utazgat
Örülünk, hogy hozzájárulhattunk a miniszterelnök úúúr horvátországi nyaralásához, mi addig spórolunk a villannyal és a gázzal!
A több Balaton már megvan, elsibolták a felét (uhh, majdnem azt írtam, hogy megvették)
Veszélyhelyzet idején az a miniszterelnök aki elhagyja hazáját és nyugodtan nyaralgat az hazaáruló! Hernádit nem vitte magával? Pedig nagyon várják a horvátok!
Köves Slomó: Orbán Viktor egyedülálló az egész világon, nélküle nem tartana itt a zsidó közösség
Bla ..bla ..bla ...Prédikációim hosszúak és erőteljesek, mint a szamár vesszeje..' Slomó bameg vastagon közpénzzen kitartva,annyira hiteles na..pont mint Budapesti zsidótanács Horthy alatt,a Stern Samu..427 000 áldozat.
Pont arra az egyre nem emlékezünk, valóban fontos lenne, örök tanulságul:
újra és újra megtanítani a felnövekvő generációkat, hogy egyetlen népet sem olyan mérvű és annyira látványos romlásba a nacionalizmus, mint a magyart.A magyar jobboldal ostobaságára jellemző, hogy mindmáig pont a magyar történelem két legkártékonyabb személyét, a trianoni országcsonkolás két fő felelősét, Tisza Istvánt és Horthy Miklóst próbálja nemzeti hősként beállítani.Orbán Viktor miniszterelnök azért nevezte Horthyt kivételes államférfiúnak, hogy róla és ne a korrupcióról beszéljenek, és „hogy el ne veszítse a szélsőjobboldali csőcseléket”
Na dugd fel a seggedbe hehee...
Miközben orbángazdád szorgalmasan trágyázza azt a talajt amiből az a nazi szörny kinőtt.
Ha gyűlöletet akarsz látni orbánfelszopó csak nézz a tükrödbe,a nemzetthy fütyiszben a vadhajtásokon,a mandineren ,a 888-on ,a bayershowon stb ,de a fütyikormány kék plakátok Sorossal a gonosz zsidó spekuláns aki édeshazánkat akarja elveszejteni,aminek az eredménye lett a"BÜDÖS ZSIDÓ"feliratok,az EU,a civilek,a CEU,a másképp gondolkozók elleni gyűlöletkampány,felhasználva rasszizmussá felszítva használja a hatalma megtartására..Az a baj fideszparasztok hogy a 1919-es Tanácsköztársaság elkezdte,de a nemzetthy sötétség miatt elbukott ,majd a 1945 után a szoc.rendszer kivette a kapát a kezetekből és könyvet adott bele,de 1990 rendszerváltás ,majd és főleg 2010 fülkeforradalommal orbángazdátok visszatette a kapát a fejetekbe..
Lecsapott a karhatalom, felsorakoztak a rendőrök: egyesével emelik ki a tüntetőket
@KisTehen: Jól tolod ,látom önmagad lájkolod ,az nagyon faxa ,aki önmagát lájkolja azt jelenti :leoralizálja magát ,további kellemes önkielégítést.
Tállai András szombat után hétfőn is beharangozta, hogy jön az emelt összegű nyugdíj
Naná,az államnak nincs pénze,pénze nekünk van adófizetőknek ,azon élősködik ,vagy normális ,demokratikus országban a nép boldogulására fordítja a kormány ,nix ingyenebéd ,se kedvezményes banki ingyenhitel ,se kedvezményes 7 személyes autó,se kedvezményes hitel ,ahogy CSOK sem,se óvodai ingyenkaja,se ingyentanköny ,mi adófizetők hizlaljuk a maffiállamot...a "nemmegszorítások ",amiket ugye "nemhárítottakát " ,a 68 féle új adó -1-2-3 Matolcsy terv,amit aztán felcsökkentettek 58 -ra ,de nem lett kevesebb ,mert nem megszüntettek ,hanem csak összevontak adókat,a szemfényvesztés ,és covid leple alatt bevezetett új adók ,megszorítások,a világbajnok 27% áfa ,járulékok ,a 400 Ft-os euró ,a infláció ,mind-mind mi adófizetők fizetjük a rajtunk élősködő maffiaállamot .
Naná,az államnak nincs pénze,pénze nekünk van adófizetőknek ,azon élősködik ,vagy normális ,demokratikus országban a nép boldogulására fordítja a kormány ,nix ingyenebéd ,se kedvezményes banki ingyenhitel ,se kedvezményes 7 személyes autó,se kedvezményes hitel ,ahogy CSOK sem,se óvodai ingyenkaja,se ingyentanköny ,mi adófizetők hizlaljuk a maffiállamot...a "nemmegszorítások ",amiket ugye "nemhárítottakát " ,a 68 féle új adó -1-2-3 Matolcsy terv,amit aztán felcsökkentettek 58 -ra ,de nem lett kevesebb ,mert nem megszüntettek ,hanem csak összevontak adókat,a szemfényvesztés ,és covid leple alatt bevezetett új adók ,megszorítások,a világbajnok 27% áfa ,járulékok ,a 400 Ft-os euró ,a infláció ,mind-mind mi adófizetők fizetjük a rajtunk élősködő maffiaállamot .Szegénységben dobogósok vagyunk az EU-ban,de szerencsére korrupcióban is ,mi ez ha nem szerencsés ország ?A rezsicsökkentés csak a lakosságra vonatkozik ,a szolgáltatókra nem és nincs olyan szolgáltató amelyik ne terhelné rá a fogyasztókra ,a lakosságra ,különben tönkremennne .
Adóbevételekkel tömködik a lyukakat A rezsicsökkentés ígéret kihúzva,piaci árat fizetünk, csak a 3/4e visszajön FideSSes zsenekbe. Így értette Putyin hogy maga a gáz olcsóbb.A fideszes zsebek...
Náci buli a Velencei tónál: nyomoz a rendőrség, hallgat a kemping-tulajdonos
Egyet kell nem Bayer Zsolttal, érte el az egyik mondatával: "Olyanok voltunk, mint a kretének." Mit tegyen szegény? A rothadó agyával ennyire képes... és valamiből neki is élnie kell.
Semmi változás ,a náci belső kerül kívülre,szaros ez az oldala is,Orbán végterméke bűzlik rajta..
Egymás szagát sem bírják a patkányok, van ilyen.
A rasszizmus, xenofóbia, homofóbia... mindenhol összerántja a söpredékeket.
Elegem van már a melegekből, a csapból is ez folyik. Takarodjanak el a fenébe a balkezesekkel, a szemtengelyferdülésesekkel, a kopaszokkal, vörös hajúakkal, magasakkal és alacsonyakkal egyetemben. Ebben a "kurvaországban" csak szabvány magyarok élhessenek !
Az előítéleteket a mindig a tudatlanság okozza. Az a tudatlanság, amely tévhiteket szül, félelmet generál, gyűlöletet fokoz.
Naja egyébként van ez a szólásszabadság,igen, pont ez a lényeg.
Mindenki, kivétel nélkül elmondhatja a véleményét. Akár a nácik is, a KluKlux-osok is, a kommunisták is. Egy jól működő demokráciában a választók 99,99%-a magától utasítja el a szélsőséges eszméket. Valamiért az ottani választók, bár a többségük "olyan műveletlen, hogy még 10 európai országot se tud felsorolni", mégis, hogy hova valók ezek a csoportok. Néhány száz csuklyás bohóc ugrálása egy 300 milliós országban senkit se érdekel. De az, hogy immár itthon a mainstream politikai részévé vált egy nyíltan rasszista, szélsőséges, idegengyűlölő párt (x%-al),- sa "nagytestvére " a FideSS magáévá tette a nemzetthynácizmust Nehéz eldöntenem melyikük zsidózik, cigányozik, kommunistázik harsányabban-már egész más történet.
Náci buli a Velencei tónál: nyomoz a rendőrség, hallgat a kemping-tulajdonos
Anno az 1930-as években is így kezdődött!! Senki sem figyelt oda, amikor már odafigyeltek KÉSŐ VOLT !!! Most is így lesz ?Orbán egy populista - Ő mindig az lesz, mindig úgy adja elő , azt teszi amit a nép megkíván, mivel ők tartják hatalomban. Ő bármi és minden, ha a szavazatok hoz. Nincs mögötte semmiféle ideológia. Ha kell holnap zsidók ezreit löveti a Dunába, ha kell majd holnap után meg a legnagyobb antifasiszta lesz a világon. Nincs itt semmi látencia. Csak színház a pórnépnek.Félelmetes, milyen szellemi sötétség uralkodik fideszes körökben. Aki látta a TV-ben a Tizedes és a többiek cimű filmet .Találó volt a mai kormányra .Úgy cserélték a ruhájukat ahogy a helyzet meg kívánta .Lehetett asszociálni.Orbán akár véres polgárháborút is képes kirovbantani a hatalmáért,mert fél a felelősségrevonástól.Épül a hétköznapi fasizmus.Jön a kalauzok és a házmesterek, a légósok országa. Egyre kiterjedt és egyre mélyebben hatol be a társadalom szövetébe.Itt már nem balról,vagy jobbról van szó kishazánkban,hanem demokrácia ,vagy diktatúra kérdéséről.
Ha a Haza az, amit ezek az árpádsávos, turulszaragyú mélymagyarok kizárólag csak vindikálnak, akkor az nem az én hazám... az én Hazám itt Európa közepén mindazoké, akik értelmes módon képesek gondolkodni Európáról, magyarságról, jövőről, együtt, kirekesztés nélkül.. . ahol nemcsak magyar vagyok, hanem ember is.De, ha az egész ország a fasizmus mellett állna is, akkor is a fasizmus az emberi létezés legális, amit milliók, egy egész nép sem tud legalizálni.
Náci buli a Velencei tónál: nyomoz a rendőrség, hallgat a kemping-tulajdonos
@Shikari: Hát bizony, kedves agyhalott kolléga,a magát elhülyíteni hagyó magyar ember egyszerű mint a faék.
Adj neki valamit, amit gyűlölni tud,aki kisebb és nyomorultabb tőle és adj neki hitet, mindegy, hogy mit, a lényeg hogy el legyen vele,az előítéleteket a mindig a tudatlanság okozza.A rasszizmus, xenofóbia, homofóbia... antiszemitizmus mindenhol összerántja a söpredéket.
Mert az előítéleteket a mindig a tudatlanság okozza. Az a tudatlanság, amely tévhiteket szül, félelmet generál, gyűlöletet fokoz.
Milyen igaza van Hofinak a szarról...Nem értik,hogy léteznek európai értékek, amiket nem kérdőjelez meg európai ember.
Ezt azért hiszik kevesen, mert azok az értékek nem magyar értékek és a magyarok tudatlan,tanulatlan része szarik ezekre (mint a többi értékre úgy általában).
Na most az állam által elkövetett gyilkolászás tiltása és az antiszemitizmustól ,rasszizmustól ,a jogállam lerombolásától,az állami szintű korrupciótól ,az emberi humánum semmibe vételétől való undorodás két ilyen európai érték.
Nem attól lesz valaki értékes, vagy szemétre való, hogy milyen a származása, hanem attól, hogy milyenek a nézetei. Senki semmilyen módon nem tudja befolyásolni a fogantatási körülményeit. Ha ebben a képzetrendszerben keresgélsz, tévúton jársz. Az EMBERT (így nagy betűvel) a jelleme ,moralitása határozza meg. Az, hogy hogyan viszonyul a látens valósághoz és emberi mértékhez a látható elvárások és érdekek viszonylatában.a magyarkodó nacionalizmus leggyakoribb formája, hogy a mások jogait kérdőjelezi meg a sajatjáéval szemben,ez vezet kirekesztésbe ,a háborúkba,a fasizmusba és az antiszemitizmusba.népirtásba..és ebben a legkártékonyabb Orbán nemzetmegvezető, Mindig jó nevetni amikor egy tanulatlan,tehetségtelen unintelligens senki a mások gatyájában kritizálja a féknyomot ,miközben maga pedig nyakig merül a sz.rban.
Miközben orbángazdád szorgalmasan trágyázza azt a talajt amiből az a nazi szörny kinőtt.
Ha gyűlöletet akarsz látni orbánbaromfi csak nézz a tükrödbe,
Náci buli a Velencei tónál: nyomoz a rendőrség, hallgat a kemping-tulajdonos
Mindegy, Orbán fasiszta-e vagy nem,2002-es bukott választás -én emlékszem 2002. FideSS vesztett.A haza nem lehet ellenzékben -Orbán TF-en uszítása -úraszámolás,majd az Erzsébet hídi csata. Utána jött a kokárda, a fehér szalag, a karkötő, az erdélyi szavazás. Mindenkit szét vert, családot, barátokat, határon kívülieket megpróbált megutáltatni a hazaiakkal.
Hazaárulózni sem a baloldal kezdett rémlik?
Miért? Mert nyerni akart! Nem azért mert szereti a magyarokat
Érdekes, hogy 2002-2010 között majdnem napi hír volt az "alvilági leszámolás", hol ezt hol azt ölték meg, hol itt robbant bomba hol ott, autókat, kukákat gyújtogattak ... és érdekes módon minő nagy nyugalom van 2010 óta! -majd a 2006 -os erőszakos huggyosforradalmi puccskísérlet a szélsőjobbos ,náci söpredék felhasználásával óta ,azt a talajt trágyázza lelkesen amelyből a szárba szökkent a totális fasiszta,nemzetthynáci diktatúra,nem kell szépíteni, teljesen mindegy hogy mi az indítéka, a hatalom vagy a zsigeri gyűlölet, minden amit tesz jellemző az egyre növekvő náci mentalitásra melynek a diktatúra a végeredménye .
Rossz hírrel érkezett Szijjártó Péter, kivéreztetésről és lábon lövésről beszélt
@KisTehen: a Ryaneres fickó gazdasági szakember ..te meg a sz.rember ..még úriember módjára fogalmazott
Gulyás :
Senki nem tett többet Mo gázfüggősége ellen.na itt elkapott a röhögő szaporafosás ,igen ,a titkosításokkal amiket Putyin árult el,brutálisan -6x -drágábban vett orosz gáz,olaj -a MOL extraprofitjával -occó urali,drága brent közötti árkülönbséggel túlárazva ,ami a FideSSoligarchák és a Párt pénztárba tünnek el..,de mi adófizetők ,fogyasztók fizetünk meg az árakban,az inflációban,a 27%-os világbajnok ÁFÁ-ban,a 78 féle új adóban ,a nemmegszorításokban,amiket ugye nemhárítanakát höhöö.. :Ja amúgy történelmi csúcson 404 a forint ..
.Marx elvtárs már csak szivart kért ott fenn az égben onnan röhög .
Pénzügyi tanácsokat ne Orbán Viktortól kérjen: íme a miniszterelnök friss vagyonnyilatkozata
@tudode: Ácsi ez így nem teljes :"A rendelkezésünkre álló adatok, információk értelmében Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán (1982 – 1987. között) joghallgatóként folytatott tanulmányai során a kötelező
szakmai gyakorlatát a IX. Kerületi Tanács VB. Szakigazgatási Szervének lakásügy előadója mellett teljesítette.

Az a bizonyos lakásügyi előadó 1991-ben Áder János volt .

Mutyi, trükk vagy rágalom - Orbán Viktor lakásügyében még több a kérdés, mint a válasz. Keresd az anyóst?

nol.hu/archivum/archiv-377328-190539
Orbánék is a FIK-kel üzleteltek. A summa: százszoros haszon..
atlatszo.hu/kozugy/2016/03/30/orbanek-is-a-fik-kel-uzleteltek-a-summa-szazszoros-haszon/
Pénzügyi tanácsokat ne Orbán Viktortól kérjen: íme a miniszterelnök friss vagyonnyilatkozata
Igaz,igaz ,mintha csak magam mondta, volna Ványadt Ványadtovics putyinpincsi hehee..,én sohasemhazudnék a magát elhülyíteni hagyó (birka)népemnek..pont annyira nem ahogy most az orosz szankciók ellen Prüsszelben :győztünk Magyarország megvédte a rizsacsökkentést,továbbra is kapunk orosz gázt,ja megvédted ,amit eleve javasolt az EU,haladék az év végéig,mikorra 90%-ra kell csökizni az orosz gáz arányát az EU-ban,addig lophatod a piacinál 6x drágább MOL-on át túlárazott gáz milliárdjait, olvasom mégis megvétózod...alkudozás..a gyilkos fegyvereket megáldó Kiril KGB-s pátriárka mint a vallás szólásszabadság védelmezője,mint a lókupec höhöö..megvétózod ?akkor mit védtél meg..hehee..a lopott pénzünket,mint hajdan a Miskolc Búza aluljáróban a rézmíves pereputty az arannyá szidolozott gyűrűt,oszt bátran elhúzta a csíkot..
Konok Péter: Fábry Sándor is besúgó volt annak idején
@Maccska: Ilyen orbáni NER sötét van ott nálad nyakon felül?a rendszerváltáskor az állambiztonsági okmányok legfontosabb ,terhelő része a KGB-vel Oroszországba került-de emelett teljesen biztos a KGB már az eredeti pld-ból a készítéskor kapott másolatokat.
Már Antall is azért nem hozta nyilvánosságra az aktákat mert megdőlt volna a parlamenti többsége,a pancserkormánya,kivétel a szocik voltak,ugye párttagokat tilos volt beszervezni.
Mi több dr.Ilkei Csaba hitelesen megírta a "László dosszié"-ban,az állambiztonsági rendszerváltásban,egy ügynöki jelentés egészen a felső szintre:FideSS felső körökben mindenki tudja Orbán Viktornak van egy olyan a múltjában ,ami ha nyilvánosságra kerül a politikai karrierje végét jelenti.
1989 még a ruszkik haza nemzetth elhülyítés előtt.