vadsanca

Gyilkolt a fideszes szórólap
Amit ezekre a szemetekre költenek, adják inkább az egészségügynek!
Bezárt a szarvasi kávéfőzőgyár, 400-nál több ember került utcára
Be kell látni, hogy ez a típus már elavult. Egy mai produktumot kellett volna tervezni elérhető áron.
Kutyákat akartak megenni Borsodban
Mindegyik hozzászólásban van igazság. Csak azt nem értem, hogy miből telt a hizlalásra? És míg nem érték el a kutyák a vágási súlyt, addig mit ettek a "gazdáik"?
Rejtélyes rendőri akció a magyar-ukrán határon a választások idején
@papa.49: Mert kettős állampolgárok. De, hogy lehet egyszerre két helyen lakni állandóan? M.o-n csak egy állandó lakcímmel rendelkezhet az állampolgár. A másik csak ideiglenes lehet. Ezt a kettős hülyeséget megtiltanám. Mi szavazhatunk más tagállamban? Nekem is vannak határon túli őseim, ez viszont senkit nem érdekel.
A klímaváltozás ellen tüntettek Budapesten – videó
Egyetértek a tüntető fiatalsággal, de azt egyikük sem mondja, hogy milyen konkrét elképzelése van! Ha az Ő szüleik nem lettek volna, akkor most nem tüntetnének. Eszükbe jutott, hogy a szüleik hogyan szennyezték a környezetet és ezzel egy időben mennyire voltak úttörői a klímaváltozásnak? Esetleg ezt szóvá tették nekik? Akkoriban is jó szolgálatot tett egy autó. Azok biztos nem feleltek meg a jelenlegi környezet-védelmi előírásoknak.
A '70-es évek végén jártam általános iskolába amikor a földrajz-atlaszban kb. 4 milliárd volt a Föld lélekszáma. Azóta eltelt 40 év, ezt vegyük figyelembe! A élve szülések száma drasztikusan javult. Ez köszönhető az életmód javulásának és az egészségügy fejlődésének.
Esetleg ha az "ipari-forradalom" megbukik akkor nem itt tartanánk. Sem élet-színvonalban, sem a klímaváltozás viszonylatában.
De mivel, gyakorlatilag megduplázódtunk, ezért természetes területeket kellet lakhatóvá tenni. Ezeknek az erdőknek hiánya nagymértékben járul hozzá a természetes egyensúly változáshoz.
De mit szólnának a mai fiatalok, ha pl. középkori szinten élnének? De ne menjünk ennyire messzire, elég lenne csak 100 - 150 évre.
De biztos, hogy csak az emberiség okozza a klímaváltozást? Természeti jelenségek említésre sem kerülnek?
A MAGOSZ szerint a vásárlókkal is tisztességtelen a Penny, mert most olcsón adják a szlovák tejet
Ha ennyire jó és egészséges a hazai tej, akkor miért reklámozzák a calcium- tablettákat? A tejet nem lehetne ebben a kategóriában reklámozni?
A MAGOSZ szerint a vásárlókkal is tisztességtelen a Penny, mert most olcsón adják a szlovák tejet
Mi ez az idióta cím szöveg? Szerintem senki sem ellensége a pénztárcájának? Mivel a tejnek nevezett folyadékot az emberiség többsége nem tudja ellenőrizni összetevők szerint, hogy megfelel-e a csomagoláson szereplő tájékoztatási értékeknek emiatt úgy gondolom, hogy a vevők a pénztárcájuknak megfelelően döntenek. Ezért nem értem a problémát.
A tejfeldolgozónak is meg kell teremteni a hasznot.
De így van ez a sörnél is. A Németországból importált sör magyarországi palackozó-üzembe kerül, így lesz a 4,9%-ból 4%-os ugyanazon a terméknéven. Ez 22%-os csökkenés, ami azt jelenti, hogy 4 egységből csinálnak 5-öt. Ennek ellenére ebben az esetben sem tudjuk ellenőrizni az alkohol % tartalmát. Ez a két iparág amivel biztos nagyot lehet kaszálni.
Baj lesz a megugró magyar bérekből – figyelmeztet a Videoton társvezére
Nyugati árak, keleti bérek. Így lehet növelni az életszínvonalat. A Videoton vezére mennyit visz haza? Neki biztos nem probléma a nyugati ár. Úgyhogy, vegyen vissza az ideológiából. A melós keresi meg az Ő bérét.
De ha nyugati áron értékesítik a terméket, akkor miért nincs nyugati bér a melós nak?
Fidesz: 2030-ra megduplázzuk a minimálbért és újabb családbarát csomagot vezetünk be!
A mostanit? Hol van még az? Mit fog érni akkor? Már most sem elég a normális élethez, mi lesz akkor? Addigra az árak sem a duplájára emelkednek a jelenlegihez képest, hanem sokszorosára.
De tényleg, ez a faszi azt képzeli, hogy még akkor Ő lesz hatalmon? Bár amilyen a magyar nép hozzáállása a politikához...
Még valami. Az Ö bére addigra hányszorosára emelkedik? Már korábban megjegyeztem, hogy képviselőinket közmunkás,- vagy max minimálbéren alkalmaznám. Szerintem ez lenne a normális! Ők a választók alkalmazottjai. Nem kötelező a politikai pálya. El lehet menni a gazdaság más területére is, pl: egy autó-összeszerelő üzembe szalagmunkásnak.
Megbámult egy balesetet – 500 euró bírságot is kaphat
Ideje lenne az indokolatlan "lassú hajtást" is szankcionálni! A leállósávban helyszínel a rendőr, vagy már ott az autómentő és bámészkodnak egyesek. De nem azért mert segíteni akarnak.
Kérem a rendőrséget, hogy tegye meg az ezzel kapcsolatos intézkedéseket a későbbiekben! A gyorshajtás sem veszélyesebb, főleg amikor csak néhány autó szállingózik az autópályán. Persze ezt használják ki a zsaruk. Amikor torlódás van az "anyagilag" nekik nem jó. Ilyenkor jót lehet röhögni a kamerába és mondani valami "szívhez szólót"
Megint ellopták a Gyöngyhajú lányt
Itt megtekinthető: www.youtube.com/watch?v=P16Zs-1tvkM
Nem értem miért törölték az előzetest? A rendezőnek érdeke (Jonah Hill), hogy minél többen megnézzék a fimet. Vagy talán a verebek fogják elcsiripelni, esetleg a kutyák elvonyítják? Ezzel csak az a baj, hogy nem tudok egyikük nyelvén sem.
A vereség után Rossi: a játékosok hozzáállása példás volt
"Túl sok hibát követtünk el, egyesek valós tudásuknál gyengébben játszottak, de mindenki példás mentalitással futballozott"
Ennek ellenére megkaptátok a teljes béreteket?! Egy munkavállalótól elvárják a 100°-os teljesítményt, sőt ennél többet is. Különben rövid idő után menesztik. Ezeket a semmire kellőket miért nem zavarják el? Állandóan ugyanez a probléma és mindig megmagyarázzák. Miért?
A kelet-magyarországi cigány gyerekek a grundon különbül játszanak.
Egy régebbi kommentemben már felvetettem a teljesítmény alapú bérezést a labdarúgásban. A gazdaság számos területén ezt alkalmazzák. Itt miért nem?
De lenne egy javaslatom a szövetségek felé. Amikor veszít egy csapat az arra kapott béreket adják az egészségügyben dolgozóknak! Mert Ők nem élnek azon a szinten mint ezek.
Orbán Balázs: a Fidesz nyerte meg a néppárti csatát
Borzasztó! Az ember először magának hazudik, miután már elhitte eladja másnak is.
Orbán harcos beszédet mondott a Fidesz felfüggesztése után
"választáson 47, 56 és 52 százalékot kaptunk"
Igen ám, de a lakosság hány %-a ment szavazni? -Sajnos ezt veszik 100%-nak.- Annak köszönheted a győzelmed, hogy a magyar nép belefásult a politikába, ill. az alul képzett embereket meg tudtad "szólítani". Ez az igazi szemfényvesztés! Ezt még Rodolfo is megirigyelné. De most rá[email protected]ál. A néppártban mindenki szavazott.
Orbán megérkezett a brüsszeli székházba – elkezdődött a Fidesz és az Európai Néppárt nagy tárgyalása
"a Fidesz a felfüggesztést nem tudja tudomásul venni, ilyen döntés esetén azonnal elhagyja a Néppártot."
-Nem fogtok hiányozni. sőt észre sem veszik, hogy nem vagytok ott.-
Ezek a "hasznos idióták" biztos nem jól csinálnak valamit. Ugye Viktor? Azért ennyire okos nem lehetsz!?
Már ideje lenne ha száműzetésbe vonulnál a haverjaiddal együtt! Nekem sem hiányoznál, de a barátaid sem.
Be kell látnod, hogy "sokat akar a szarka, de...!"
Pedofília miatt börtönre ítéltek egy bíborost
Bravó! Bár sajnálom a római kat. egyházat. Miért nem szüntetik már meg a cölibátusi rendszert? Nekik a legrosszabb a családról prédikálni, miközben nekik nincs. Ennek köszönhetően ezek a rosszindulatú hajlamok felülkerekednek életük során.
Orbán nagyképű nyilatkozata – pofátlan kamuhír terjed az interneten
Semmi nem elképzelhetetlen? Tőle ez is kitelik! De most őszintén! Kivel legyen az ember megelégedve, ha nem magával?
Tudjátok, hogy miért beszélnek egyes emberek magukban? Mert megválogatják kivel állnak szóba! Tehát ez tökéletesen megegyezik ezzel a szemlélettel.
Csökkent a Fidesz támogatottsága, erősödött a Jobbik
@Pegero: Igaz és köszönöm! Szeretnék még jó néhány sört meginni, hogy ilyen egyszerű gondolataim szülessenek!