verőce21

Fontos gazdaérdek az EP-választási részvétel

– El akarja venni a gazdák pénzének egy részét Brüsszel, hogy a migránsok támogatására fordítsa, ezért arra kérjük a gazdákat, ennek megakadályozása érdekében a Fidesz–KDNP jelöltjeit támogassák a vasárnapi európai parlamenti választáson, mivel ők képesek megállítani a bevándorlást és megvédeni a magyar érdekeket –...

A két hantaboy washingtoni küldetése

Nem az amerikai külügyminisztériumban és nem annak delegáltjaival találkozott Márki-Zay Péter és Kész Zoltán Washingtonban.

Az európai Muszlim Testvériség lopakodó iszlamizációja

A Migrációkutató Intézet legfrissebb tanulmánya az európai Muszlim Testvériség gazdasági, politikai és ideológiai térnyerésével foglalkozik.

Kunhalmi Gyurcsányi magaslatokba emelkedett

Kunhalmi Ágnes május elsején, az MSZP Bókay-kertben tartott majálisán a következőket mondta: "Ma nem csak a munkásokat ünnepeljük és azokat a jogokat, amiket kivívtak a munkavállalók az évszázadok során, hanem bizony ma van az Európai Unió születésnapja is, méghozzá a 15. születésnapja.

Berlin: rendőrállam, vagy késelések?

Peter Trapp a CDU berlini politikusa a késelős támadások adatának nyilvánosságra hozatalát kérte.

Ki kicsoda?

Egyre többen rémülünk meg attól, hogy mindent tudnak rólunk.

Csoda történt: Merkel megvilágosodott

Későn jött felismerés.

Reális az egy számjegyű szja

Számos megoldási javaslatot tartalmaz a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 330 pontból álló versenyképességi programja a munkaerőpiaci problémák orvoslására és a keresetek dinamikus emelésére is.

Ha rajtuk múlna, bevezetnék a kötelező betelepítési kvótát

"A népességfogyást ellensúlyozandó, lépéseket kell tenni abba az irányba, hogy Európa vonzó célpont maradjon a migránsoknak” – olvasható az Európai Bizottság (EB) honlapján.

Manfred Weber a CEU ügyét tartja a legfontosabb kérdésnek

– Nem tárgyaltam, hanem tisztázó beszélgetést folytattam Budapesten – jelentette ki Strasbourgban újságírók előtt tegnap Manfred Weber, aki az Európai Néppárt (EPP) frakcióülésére érkezett. A néppárt frakcióvezetője, csúcsjelöltje újra elmondta: gyors választ várnak arra a három feltételre, amelyet a Fidesz pártcsaládban...

2006 óta több mint 7 millió (!) hódító érkezett Európába

Ha elfogadjuk, hogy Ralph Brinkhaus, a CDU-CSU pártszövetség frakcióvezetője tudja mit beszél, akkor sokkal nagyobb a baj, mint azt eddig sejtettük.

Berlusconi kiáll Orbán Viktor és a Fidesz mellett

Az olasz hírügynökségekhez eljuttatott közlemény szerint Silvio Berlusconi hívta fel Orbán Viktort. A "hosszú és szívélyes” beszélgetés során a korábbi olasz miniszterelnök, a FI elnöke közölte Orbán Viktorral: "a FI nem szavazza meg a kizárásodat. Mindig védtelek és mindig melletted fogok állni”. Silvio Berlusconi ezzel egy...

Rettegésben tartják a bevándorlók a norvég fővárost

Megdöbbentő bűnügyi statisztikákat hozott nyilvánosságra egy norvég televízió (TV2). A médium internetes portálján megjelent adatok szerint, bár a skandináv ország fővárosa lakosságának csupán egyharmada tekinthető bevándorló hátterűnek, az erőszakos bűncselekmények mintegy 70 százalékát ők követik el, vagyis vastagon...

Kinek is kellene bocsánatot kérnie és kitől?

A bocsánatkérés komoly dolog.

Brüsszel közpénzből fizetné civil zsoldosait

Pörölyként használná a civil szervezeteket (NGO) az Európai Parlament (EP) többsége azon kormányok ellen, amelyek Brüsszeltől eltérően viszonyulnak például a családok, a bevándorlás vagy a keresztény kultúra ügyéhez, s a túlhajtott liberalizmus, a társadalom-mérnökösködés és az értéksemlegesség helyett a nemzeti...

Lenullázta magát az ellenzéki mozgalom

Március első napjára hirdetett meg demonstrációt az ún. Fiatalok a Demokráciáért mozgalom. A korábbi, nagy dérrel-dúrral meghirdetett ellenzéki demonstrációkra sem könnyű ráhúzni a sikertörténet jelzőt, többször előfordult már olyan, hogy azokon csupán néhány „mindenre elszánt” tiltakozó vett részt, ez a mostani...

Heinz-Christian Strache: A bevándorlás nem tudja megoldani a demográfiai problémát

Heinz-Christian Strache osztrák szabadságpárti alkancellár szerint a bevándorlás nem tudja megoldani a demográfiai problémát, és egyben a saját nép másikra kicserélését jelentené.

Chuck Norris keményen helyretette a ballibeket

Amerikai liberálisok azóta hisztiznek, amióta Donald Trumpot megválasztották.

A kötél árnyékában

Hóhért keresnek Srí Lankán a halálbüntetések végrehajtására, ugyanis elengedhetetlenné vált a drogbűnözők és a gyilkosok kivégzése.

Bukott politikusokkal teli a friss ellenzéki mozgalom

Vasárnap bontott zászlót Márki-Zay Péter új formációja, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM), amelynek alapítói között Hadházy Ákos, Bod Péter Ákos és Mellár Tamás mellett például a balliberális médiaügyvéd, Magyar György is szerepel.

Útlevelet keres az ISIS mátkája

Igazságtalannak tartja a brit belügyminisztérium döntését Shamima Begum, aki cifra jogi útvesztőbe került, de mégis körbe van bástyázva jogokkal.

A zsidózásért lemondott Szávay helyére zsidókat listázó politikust jelöl a Jobbik

A Jobbik országos elnöksége 2018 decemberi ülésén döntött arról, hogy a zsidó nő megverésével hencegő Szávay István helyét Bencsik János, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetjének alelnöke veszi át (a képen Szávay balra, Bencsik jobbra látható) – derül ki a Mandiner írásából.   Bencsik János életrajzában megemlíti, hogy...

Külső segítségben bízik az MSZP

Frans Timmermans, akitől nemcsak bátorítást remélnek, hanem azt is, hogy az ő segítségével több szavazót szerezhetnek – mondta Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti (EP) képviselője arról, hogy az európai szocialisták csúcsjelöltje, az unió bevándorláspárti táborának egyik legfontosabb alakja, Soros György jó barátja...

Érdeklődés hiányában elmaradhat a sztrájk

Hiába tartják napirenden az ellenzékkel együttműködő szakszervezetek az országos, általános sztrájkot december közepe, a túlóratörvény megszavazása óta, információink szerint nemcsak a munkabeszüntetés időpontjával kapcsolatban nincs egyetértés a tisztségviselők között, sokan már a sztrájk létjogosultságával sem értenek...

Gyurcsány Ferencékkel szövetkezett a Jobbik

Az Országház lépcsőjén, közösen tettek fogadalmat a kormánnyal szembeni ellenállásra a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, a Momentum politikusai, illetve független képviselők.

A kutya ugat, a karaván halad

– Holnap már a jövő évi költségvetés finanszírozásáról számol be a pénzügyminiszter, amelyhez kapcsolódóan nyilván az idei főbb eredmények és folyamatok is szóba kerülnek.

A keresztapa díja

Büszkeséggel tölthet el bennünket, hogy Soros Györgyöt a Financial Times (FT) nevű szélsőségesen liberális lap az év emberének választotta.

Európa elárulása az ENSZ migrációs paktumának megszavazása

Ahogy az várható volt, az ENSZ közgyűlése elfogadta a globális migrációs csomagot, Magyarország az Egyesült Államokhoz, Izraelhez, Lengyelországhoz és Csehországhoz hasonlóan elutasította a paktumot.

Bruttó 322 800 forint az átlagkereset Magyarországon!

2018. szeptemberben a bruttó átlagkereset 322 800 forint volt, 10,4 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban.

Gyurcsány üzlettársa egy bolgár oligarcha bűnöző

– Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének nyilatkoznia kell, milyen kapcsolat fűzi az Interpol által körözött bolgár bűnözőhöz, Cvetan Vaszilevhez – jelentette ki a Fidesz–KDNP-frakciószövetség szóvivője tegnap.