vikingman

Hegyalja Fesztivál 2009 - az első nap fotói

Szerdán kezdetét vette a tizedik Hegyalja Fesztivál.

Az elhízás 4 rejtett, lelki oka

Nem tudsz megszabadulni a kilóktól?

Lecsapott az APEH - százmilliós adócsalásra készült egy borsodi kastélyszálló tulajdonosa

Százmilliós adócsalásra készült egy Borsod megyei kastélyszálló tulajdonosa.

„Kockásban nem kell, csókolom?”

Már az 1A-s buszon megcsap az az igazi, jól ismert piaci hangulat: idősek pattannak föl a járműre és jóízű pletykálásba kezdenek.

Közvilágítás mobiltelefonon? Már ilyen is van!

Egy németországi kisvárosban, Dörentrupban rájöttek: ha nem jár senki az utcán, felesleges a világítás, úgyhogy ki is kapcsolták.

Géppisztollyal raboltak ki egy idős házaspárt Sajószentpéteren

"Arra ébredtünk azon az éjszakán, hogy két férfi áll az ágyunk fölött.

Autóstoppal a világ körül: a bizalmat hirdeti a magyar fiú és norvég társa

Világkörüli útra indul egy magyar stoppos kedden - ezzel ő az első magyar, aki ilyen útra vállalkozik.

Ha leszokik a dohányzásról, megtérítik az esküvő költségeit

Megtéríti a teljes esküvői költségét egy Szaúd-Arábiai jótékonysági szervezet annak a szaúdi fiatalembernek, aki leszokik a dohányzásról, és kihúzzák a nevét egy sorsoláson.

Találtak egy túlélőt az Indiai-óceánban

A Yemenia, jemeni állami légitársaság közlése szerint a mentőcsapatok találtak egy túlélőt az Indiai-óceánban ott, ahol lezuhant a társaság Airbus 310-300-as típusú gépe.

Éhségsztrájkba kezdett Egyeken

Az alkalmazásának módjával, a munkafeltételek ellehetetlenítésével adott magyarázatot éhségsztrájkja okára Károly Ferenc György, aki több mint három hete éhezik.

Jacko rejtélyes halála: már két éve halott?

A világhálón mindig is számtalan összeesküvés-elmélet terjengett, nem csoda, hogy Michael Jackson halálakor is rengeteg, meghökkentő teória kapott szárnyra.

Mit NE mondjuk a rendőröknek?

A 15 legjobb mondat, amit inkább csak gondolj, de ki ne mondd a rendőr előtt!

Összeverték Szabó Lukács egykori parlamenti képviselőt Debrecenben

Saját lakásában verték meg Szabó Lukács egykori MDF-es, majd miépes országgyűlési képviselőt szombatra virradóan –erről maga a volt politikus tájékoztatta a távirati irodát hétfőn.

Miskolc szerződést bontott Moldova Györggyel

Moldova György könyvet írt Miskolcról – a város megbízásából.

Szívszaggató részletek Michael Jackson boncolásáról

Sokkoló adatokat tudott meg a brit The Sun című bulvárlap hétfőn a csütörtökön elhunyt Michael Jackson boncolásáról.

Mától a 14 évnél fiatalabbak is kaphatnak személyit

Hétfőtől már a 14 év alatti gyermekek számára is lehet személyi igazolványt igényelni, a személyazonosító okmányt, a tb-kártyát, illetve az adóigazolványt a tervek szerint már közvetlenül a gyerek megszületése után igényelhetik a kismamák.

Perel a brit lány, mert műkeze miatt a raktárban kellett dolgoznia

A 22 éves Riam Dean szerint az Abercombie & Fitch nevű amerikai ruházati boltban jelentkezésekor megengedték, hogy kardigánban dolgozzon, hogy eltakarja a protézist.

Megtalálták a fekete dobozt?

Francia sajtóértesülések szerint az Atlanti-óceán fölött lezuhant utasszállító repülőgép fekete dobozából származó jeleket fogtak a kutatócsapatok.

Csipkéskút, Lipicai ménes: mérgezés lehet, de nem "olyan"

Miskolci természetjáróktól mérgezésről és arról kaptunk hírt, hogy több állat is haldoklik a csipkéskúti lipicai csikótelepen.

Botrány Miskolcon, a DAM-ban

Bár a kollektív szerződés értelmében 8-án el kellett volna utalni a dolgozók bérét, máig nem kapták meg fizetésüket a DAM 2004 Kft. hónapok óta állásidőn lévő dolgozói.

Levágott disznólábak a Duna-parti holokauszt emlékhelyen

Disznólábakat tettek az éjszaka folyamán a Duna parton található budapesti holokauszt- emlékműhöz - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

"Barna gátszakadás" Magyarországon

"Barna gátszakadásról" ír a Profil című osztrák hetilap vasárnap megjelent számában a magyarországi belpolitikai helyzetet elemezve.

Tömegverekedés után rendőrökre támadtak Körömben

Egy családi rendezvényen tört ki verekedés Körömden, ide riasztották a rendőröket, akikre a verekedők rátámadtak; egy rendőrautó szélvédőjét betörték.

Kötelet húzott, a keze szakadt el

Borzalmasan végződött a strandjáték egy 30 éves kínai férfi számára.

Kiszel Tünde DNS-teszttel bizonyít?

Tünde véget akar vetni a találgatásoknak azzal kapcsolatban, ki a gyermeke édesapja.

Szerzett jogokért küzdenek a munkavállalók

Az üdülési csekkekre és az étkezési hozzájárulásokra terhelt adó háromezer munkahelyet szüntetne meg és további súlyos csapást mérne az üdültetésben, idegenforgalomban és étkeztetésésben dolgozókra.

Megkezdődnek az európai parlamenti választások

Megkezdődnek az európai parlamenti választások, amelyeket az Európai Unió 27 tagországában egynapos voksolással tartanak meg az adott tagállam döntésétől függően június 4-e és 7-e között.

Simor cégügyei: offshore kiűzetés

800 millió forint tűnt el Simor András jegybankelnök vagyonnyilatkozatából, amely valószínűleg összefüggésbe hozható a bankár Cipruson működtetett off-shore vállalkozásával - írja a HVG.

Harminchatmilliós végkielégítés

Jövő hétfőtől szűnik meg a BKV főtanácsosának munkaviszonya, Futó Sándor a neki járó végkielégítés felével, 36 millió forinttal távozik a cégtől - tudta meg a Népszava.

Újabb adócsökkentés 2012-től

A pénzügyminiszter 2012-től, a makrogazdasági feltételek javulásával párhuzamosan lát lehetőséget újabb érdemi adócsökkentésre - Oszkó Péter erről a Népszabadságnak nyilatkozva beszélt.