vmarci21

Veszteségmentes zene: itt a kánaán ideje!

Ez az év a veszteségmentes zene-streaming éve lett azzal, hogy májusában az Apple bejelentette, hogy Music szolgáltatásában elérhetővé teszi a veszteségmentes zene-hallgatást, bármiféle felár nélkül, ezzel lavinát indítva, mely az összes szolgáltatót magával ragadta.

Már Kínában is az iPhone a legnépszerűbb

em csak Amerikában és Európában, hanem Kínában is az Apple uralja az okostelefon profitot - derül ki a Counterpoint Research elemzéséből.

Ez már nem csak ételrendelés: Már kannabisz-kínálat is van az Uber Eats-ben!

Újabb tétellel bővűlt a rendlhető elemek listája az alapvetően ételekkel foglalkozó Uber Eats szolgáltatásában: mostantól már kannabiszt is rendelhetünk - legalábbis ha Kanadában élünk.

Nyomon követhetővé válnak a nézettségi adatok Netflixen, helycsere a toplistában

A múlt hét folyamán a Netflix előfizetői közel 149 millió órát töltöttek el a Red Notice című új film nézésével, ezzel a legnépszerűbb angol nyelvű tartalom lett a platformon. - Ezt csak annak az új nyomon követési weboldalnak köszönhetően tudjuk, amelyet a vállalat a héten indított útjára.

2023-ban indulhat a Lyft sofőr nélküli, önvezető autókra épülő szolgáltatása Las Vegasban

Lyft és a Motional bejelentette, hogy 2023-ban Las Vegasban elindítja első, vezető nélküli fuvarmegosztó szolgáltatását.

Kiderült, mekkora kamatot kaphatunk majd megtakarításainkra Revoluton?

Revolut az Egyesült királyságban és az USA-ban már egy ideje biztosítja a megtakarítások utáni kamat-fizetést, viszont eddig nem lehetett tudni, hogy Európában mikor, és milyen kamattal érkezik meg a lehetőség.

Baj van a Vodafone-nál: rendszerhiba miatt telefonszámok tűntek el

em indult jól a nap a Vodafone számára, a feltöltőkártyás előfizetők közül sokan arra ébredtek, hogy telefonuk azt közli velük, hogy nem tud csatlakozni a Vodafone mobil-hálózatához.

Szállásfoglalás fintech megoldásként - Magyarországon is elérhetővé vált a Revolut Stays

Az egyik legismertebb fintech szolgáltató 2021 szeptemberében mutatta be legújabb funkcióját, melyet Stays-nek nevezett el, melyet mától a magyar Revolut felhasználók is megtalálnak az alkalamzásban szálláshelyek néven.

Sebességet ugrik a DIGI - jön a 10 gigabites internetcsomag is

A DIGI bejelentette, hogy két új, 2,5 és 10 Gbps-os díjcsomagot készül bevezetni új és meglévő ügyfelei számára, mellyel Magyarország leggyorsabb csomagokat biztosító lagossági internetszolgáltatója lesz.

Itt az OTP új mobil bankja - fizetőssé válnak az alap funkciók is?

Az OTP Bank tegnap jelentette be közleményében, hogy elérhetvé tette új mobil alkalmazását. Az új alakalmazás elméletileg új funkciókat igér, az új szerződést elolvasva viszont kellemetlen meglepetésbe futhatunk bele.

Így ellenőrizheted, hogy számítógépeden el fog-e futni a Windows 11

A Microsoft a mai napon nemcsak bemutatta a Windows 11-et, hanem kiadott egy segédeszközt is, amely megmondja gépünkről, hogy az Windows 11 kompatibilis-e vagy nem.

Optikai internetszolgáltatást tesztel a Vodafone

Optikai vezetékes interneszolgáltatás kiépítését és tesztelését kezdte meg a Vodafone, mellyel mindhárom legnagyobb internetszolgáltatónak lesz lakossági FTTH hálózata.

Kínából rendel? Júliustól akár 4 hónapot is késhet a kézbesítés

Július 1-étől a 20 eurónál kevesebbet erő, Európai Unión kívülről érkező csomagokon sem lehet majd megspórolni az ÁFA összegét. De vajon hogyan készül a Magyar Posta a változásra?

A telefonos konzultáció magasabb szintre emelése az Yclients és az MCNtelecom integrációjának köszönhetően

Az YCLIENTS mögött összesen 10 évnyi fejlesztési tapasztalat áll.

Snapdragon SC8280 és Windows 10 a Qualcomm válasza az Apple M1-re

Vártuk azt az időt, hogy végre legyen egy valós verseny a processzorgyártók között és talán kijelenthetjük, hogy 2021 már ez az év lehet.

A Microsoft 365 után az Xbox előfizetések árai is változhatnak

Áremeléssel kezdte a Microsoft a márciust, hiszen a Microsoft 365 előfizetés forintban meghatározott árai jelentős mértékben módosultak.

Spotify-ra is jöhetnek a veszteségmentes tömörítésű tartalmak

A 2014-ben megjelent Tidal és a 2017-ben bevezetett Deezer HiFi után - néhány év lemaradással - a Spotify is úgy döntött, hogy elérhetővé teszi a zenéket prémium hangminőségben is, veszteségmentes tömörítéssel.

Jó üzlet a diákok "segítése" távoktatás idején

Online oktatás, új csalási lehetőségek - nemzetközi szinten és Magyarországon is sokak számára jó üzletnek bizonyult a diákok és hallgatók vizsgáiban való segítségnyújtás.

A Bitcoin a digitális arany?

A Pretoriai Egyetem Gazdasági Tanszékének kutatása szerint "A Bitcoin az új digitális arany", hiszen az arany és a Bitcoin között jelentős hasonlóságok láthatóak, mint például a limitált készlet, illetve a kereslet-kínálat által meghatározott ár), így a Bitcoin az aranyhoz hasonlóan jó fedezet lehet, ha nem akarunk kockázatosabb...

A Revolut benyújtotta a kérelmét Brit banki licenchez

Bankká válhat a Briteknél is a Revolut, miután a cég benyújtotta a kérelmét a Bank of England-hez és a Financial Conduct Authority-hoz - derül ki a The Sunday Times cikkéből.

4K-s csatornával indul a Telekom új TV-s platformjának a tesztje

Android TV-s boxal, és 4K-s csatornával, 1000 fő bevonásával indul a Telekom új TV-szolgáltatásának tesztje, melyet követően várhatóan minden előfizető számára elérhetővé fog válni az új szolgáltatás.

Jöhetnek az olcsóbb 5G-s telefonok

A Qualcomm Technologies, Inc. bejelentette a Qualcomm Snapdragon 480 chipjét, mely a Qualcomm 4-sorozatában az első 5G-t táomgató chip.

9000 forintos közösségi média motor fut a Hundub alatt

Néhány nappal korábban a sajtót bejárta a Hundub jelenléte és sok-sok különböző poszt érkezett erről a „magyarnak” nevezett termékről.

Új trend kibontakozóban: A Xiaomi is elhagyja a töltőt a telefonjai mellől

Az Apple és a Samsung után a Xiaomi-ról is kiderült, hogy a telefonok csomagolásából a töltő elhagyására készül, környezetvédelmi okokra hivatkozva.A lépéssel egyidőben pont ezen három cég között kezd el kiéleződni a verseny a vezeték nélküli telefonkiegészítők piacán.

Jelentős változtatást hajt végre a Vodafone a TV szolgáltatásában

Átalakítja TV szolgáltatását a Vodafone, mely által több csatorna nem lesz többé elérhető SD minőségben - régebbi, csak SD adás vételére alkalmas box esetében azok lecserélése szükséges a szolgáltatás további igénybevételéhez.

Egy svéd e-roller bérlő szolgáltató 160 millió dollárból terjeszkedik Európa-szerte

A svéd Voi e-roller-megosztó cég 160 millió dollár extra-befektetéssel vághat neki Európa szerte a terjeszkedésének.

Megvan, mit tervez a Vodafone a Horizon TV boxokkal

Előző cikkünkben írtuk meg, hogy a Vodafone a webmail szolgáltatás mellett a UPC-től örökölt Horizon TV boxait átnevezte, és interaktív funkciók nélkül - az eszközök gyártóira utalva - KAON Mediabox-ként hivatkozik azokra weboldalán.

Áll a bál: Megszűnt a Turbado? [Frissítve]

Webshopnak tűnt, de valójában csak bérlés volt - a német bíróság betiltotta ennek a tevékenységnek a folytatását.

Vásároltam a Turbado-ról, milyen lehetőségeim vannak?

Ahogy tegnap leírtuk, a Turbado cégcsoport elérhetetlenné vált, miután kiderült hogy ismeretlen forrásból származó készülékeket értékesítettek, ráadásul sok esetben csak bérbe adták a vásárlónak a készülékeket - úgy hogy erről a vásárlókat nem tájékoztatták megfelelően..

Eldőlt: Nem jut újabb frekvenciákhoz a Digi Mobil

Bár az NMHH frekvencia-aukciója még el sem kezdődött, mégis máris eldőlt a Digi Mobil sorsa: a cég közleményben jelentette be, hogy nem indult el azon.