A Dacia Lodgy bizony alaposan felkavarhatja a hazai piac már-már poshadttá váló állóvizét, hiszen a gyártó nem volt rest a kezébe venni a kisebb pénztárcájú vásárlók ügyét, akik segítő jobb hiányában a használtautók felé lennének kénytelenek fordulni. A megfizethetőbb járművek iránti kereslet pedig olyan jelentős, hogy az utcákat járva bizony egy sportos márka képviselőjével sem kelthettünk volna nagyobb feltűnést, sőt, egy monokiniző szupermodell felbukkanása sem tudta volna elterelni a figyelmet a típusról, aminek máris valóságos rajongótábora van.

Forrás: autopult.hu
Feltöltő: AutoNews
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bmw-fan
Hát, lehet, hogy én vagyok sznob, de ezt azért nem szívesen venném meg - újonnan legalábbis nem.
orogordog
Csak 10év a lemaradás. Aki ezt írta nem nézte meg a Renault modelleket, milyenek voltak 10-12 éve. Meg valahogy, ha a többi autón extra fékrendszer van ezzel is meg kéne valahogy állni vészhelyzetbe.Olyan ez mint a Skoda 14000km=2l olaj fogyasztás.
Ahol van kétmilla ott akad három is, és válogathat a japán csodagépekből. :)
bmw-fan
Nem is értem amit mondasz. Mi köze ennek a 10 éves Renaulthoz? Mellesleg ezen is van ABS és meg is tud állni, mint minden más, különben sosem kapna rendszámot sem. Továbbá ez az autó majd' ötmillió, és hét üléssel ennyiért soha nem kapsz japánt, amik egyébként drágábban sem sokkal jobbak belül - igaz, azoknak legalább van közük a múlthoz: tiszta '90-es évek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.