Politejsavból készülő műanyag előállításán gondolkodik a vidékfejlesztési tárca. A tervezet, ha megvalósul, akkor akár a cukorrépa-termesztés fellendítését, illetve cukorgyár építését is generálhatja. Szerencsen évszázados múltra tekint vissza a cukorgyártás, amely évekkel ezelőtt - sokak fájdalmára - befejeződött, és egy új gyár akár a Hegyalja kapujának nevezett városban is felépülhet.

Forrás: zold8.hu
Feltöltő: Judka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Amit az UNIÓ -ból vásárolunk az nem cukor csak édesítőszer .A magyar cukorral is nehogy úgy járjunk mint a mézzel.Eladják külföldre, majd összepancsolva ,hígítva eladják a magyaroknak dupla pénzért !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Indulhatna ... ,ha mondjuk lenne rá vagy tíz ,húsz milliárd forint. Ezek a cukorgyárak megvoltak ,működtek ,de szétrombolták őket . Így elértük ,hogy nálunk drágább a cukor ,mint pl.Németországban. Most drága pénzért építünk újat (újakat ) ,És nincs felelős...
gabrella
Budai ezt sem találta meg. Csak duma volt a választások előtt.
barew7
Ilyen hülye ország nincs! A vesztes II.Világháboú után az országot megszálló szovjet hatalom galamblelkű jóbarát volt a brüsszeli diktátatúrához képest!
Hellcat
Nem arról volt szó, hogy ki sem termeljük még azt a kvótát se amit megszabtak??? Elég sokan tépték a szájukat itt ezzel régebben.
kkalman
Majd következhetnek a kivágott szőlőültetvények, a vágóhídra küldött marhák, és lehet folytatni a sort, hogy mi mindent kellett felszámolni uniós kívánságra.
Most első lépésként épül(?) egy cukorgyár.
Folytathatjuk?
Folytatjuk?
Feraj49
Amit az UNIÓ -ból vásárolunk az nem cukor csak édesítőszer .A magyar cukorral is nehogy úgy járjunk mint a mézzel.Eladják külföldre, majd összepancsolva ,hígítva eladják a magyaroknak dupla pénzért !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.