A mindennapok során gyakran találkozhatunk olyan emberekkel, akik képességeikhez mérten érthetetlenül szerények, amit legtöbbször annak tudhatunk be, hogy talán maguk sincsenek tisztában saját erényeikkel. Nincs ez másként az autóiparban sem, ahol egy-egy gyártó valahogy nem találja saját identitását, miközben látszólag maga sem bízik termékeinek sikerességében.

Forrás: autopult.hu
Feltöltő: AutoNews
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@bmw-fan: Nekem sem KELLETT azonosulnom, én szabad akaratomból azonosultam vele. :) Én már ebben nem fogok változni, elvégre csupa benzines autó közé születtem bele, még ha (mai szemmel nézve) ócska szocialista kacatokról van is szó. :) Mondom, semmi problémám sincsen amúgy a kombival, dízellel, automata váltóval; ha szükséges, bármilyen kombinációban elvezetem őket, akármikor szívesen élek a lehetőséggel, ha kipróbálhatok különféle autókat - csak éppen magamnak, saját pénzből biztosan nem vennék ilyet, abban a helyzetben kizárólag a fent jellemzett síkon gondolkodnék. Ez van, kész. :) Ha a már említett használtautó-piacot nézem, a 10 évnél fiatalabb kocsik körében úgyis a dízelek uralják, és rengeteg az automata váltó is, főleg a drágább autóknál. Igaz, hogy magánszemély ezek szerintem főleg azért akarja eladni, mert az utóbbi időben a gázolaj nemhogy utolérte, de "lehagyta" ár tekintetében a benzint, és már nem olyan igen sokkal olcsóbb dízellel járni, mint régen... de azért én nem félek attól, hogy akár a dízelnek, akár az automata váltónak elkopna a rajongótábora - csak én nem állok be közéjük. :)
Zsoel
@dragonita: Részvétem! :D Játéknak jó, sőt nagyon jó, de személygépkocsinak, hát... azok az idők már régen elmúltak.
Zsoel
@dragonita: Én is nagyon szerettem a nagybátyámét, félig azon (félig a régi Zsigulinkon) tanultam meg vezetni. Poénból ma is szívesen elvezetném bármikor, ha valaki felajánlaná, hogy mehetek vele, de hát sajnos tény, hogy mint autóra manapság már nem lehet rátekinteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.