Fel-felröppennek időnként olyan hírek, hogy ez vagy az az önjelölt szakértő ilyen-olyan bizonyítékot talált a Földön kívüli élet létezésére. Most azonban igazi kutatók igazi kutatásból származó bizonyítékokra hivatkozva állítják, hogy bizonyítékuk van az univerzumban máshol létező élet létére!

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: Mantakhis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mantakhis
@Rhewaa: Ha ez az egy kő mondjuk nem is a szent grál, tuti, hogy ez működő dolog. Ahogy írják is: itt van milliárd galaxis, mindben sok milliárd csillag, és mindez ugyanazokból az anyagokból áll, amiből te meg én. Tuti, hogy az élet kompatibilis ezekkel a galaxisokkal, szóval ha csak a nagy számok törvényét nézzük, léteznie kell az ilyesminek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Én ismerek egy matolcsy nevű földönkívülit , bár ő egy szardarabbal jött a földre. Amúgy csak fel kell nézni az égre, inkább annak kisebb az esélye hogy mi vagyunk az egyetlenek..
Mantakhis
@ziziplanet: Hát eléggé kicsi az esélye, hogy egyedül vagyunk, már a nagy számok törvénye alapján is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.