Nagy örömre van ok a NASA-nál: az oroszlánrészben az ügynökség által irányított Nemzetközi Űrállomás kulcsszerepet játszott egy rendkívül fontos felfedezésben, amit pár órája jelentettek be. Ha minden igaz, nem mást, mint a sötét anyagot találták meg!

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: Lea Mashi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ilyen sokáig keresték??? A sötét anyag ott van a lendvai utcai székházban!! keresni se kell!!!Annál sötétebb anyag nem létezik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@jotta: A világegyetem egyik lehetséges végállapota,a teljes kiüresedés amikor az anyag legkisebb összetevői is szétszakadnak és a "végtelenbe"tágulnak. Ez feltételezi az egyszeri világ axiómáját.A másik lehetőség a tágulás megállása,és az azt követő összezuhanás egy végtelenül kis pontba és végtelenül nagy sűrűségbe,olyanba állapotba amiyenben a kiindulásakor volt. Mindkét változat nyitott kérdésként van jelen. A harmadik állapo az állandó a soha nem születő és soha véget nem érő állapot.És itt kaphat szerepet a sötét anyag és a sötét energia.De kérdés,hogy létezik e sötét idő is,mert akkor máris beszélhetünk a sötét világegyetemröl is.
Nakimaga
@Nauta: Köszönöm a nem várt magyarázatot !
Csizmás Kond
@A Tündik bündije: Hát az az igazság, hogy pont ilyen megközelítéssel nem, viszont ilyen köröket, ami mögött vagy előtt vagy ki hová akarja képzelni, a senki által sem látott galaxissal én is tudok rajzolni és sokkal de sokkal olcsóbb felszereléssel.
Lea Mashi
@Nauta: Ezeket igen jól összefoglaltad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.