Mike Sievert, a T-Mobile marketing vezérigazgató-helyettese a Twitteren közölte a hírt, miszerint rekordmennyiségű regisztráció érkezett a Galaxy S5-re. A vezérigazgató-helyettes elárulta, hogy alig két nap alatt több, mint százezer érdeklődő regisztrált a Samsung új zászlóshajójának vásárlói listájára, ezzel a dél-koreai vállalat új csúcstelefonja rekordot döntött, korábban soha, egyetlen készülékre sem jelentkeztek be ennyien. A Samsung miután bemutatta a telefont, sokan kisebb csalódásként élték meg az eseményt és az ott leleplezett készüléket. Ám úgy tűnik csalódottságnak nyoma sincs, a Galaxy S5 még az elődök elsöprő sikereit is túlszárnyalhatja!

Forrás: androidgamers.eu
Feltöltő: droidfan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
"Két nap alatt százezren regisztráltak a Galaxy S5-re" Hoppá , orbánia tényleg jobban teljesít ;)
Meine Ehre heisst Treue
Pedig ugyan az az unalmas külső és retek anyaghasználat jellemzi.
droidfan
@análisdrabális: ez az adat az USA-ra vonatkozik, de amúgy jó poén volt :D
análisdrabális
@Meine Ehre heisst Treue: Végre fém háza van.
ila51
SOS , fiúk !
Nem szeretem a telefont , zavar. Az enyém olyan okos , okosabb , mint én.
Van egy jó ismerősöm , aki panaszolta , hogy én mindig foglalt vagyok. Hát néztük együtt ezt az okost , és nem találtuk a bajt.
Ma bevittem a vodafonhoz , az okos sarokban egyből megállapították , hogy tiltón volt , pont ez a szám. Na , az hogy lehetett ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.