Elég sok cikk jelenik meg mostanában a Windows nyáron érkező új operációs rendszeréről, a Windows 10-ről. Eddig jórészt arról volt szó, hogy milyen újításokat kap majd az operációs rendszer, de ma igazán nagy bejelentést tett a Microsoft: gyakorlatilag mindenkinek ingyen adják az új rendszert.

"Izgatottan várjuk a Windows 10 nyári megjelenését. Bárki, aki rendelkezik megfelelő eszközzel, frissítheti majd rendszerét Windows 10-re, még azok is, akik egyébként egy kalózmásolatot használnak" – idézi a gamestar.hu videójáték portál a Microsoft szóvivőjét.

Ez az igazi unortodox lépés: A kalózmásolatot futtató felhasználók is ingyen kapják az új Windowst

A nyilatkozatból kiderül, hogy Microsoft abban bízik, hosszútávon a felhasználók rájönnek majd, mennyi előnyei is van egy hivatalos forrásból származó Windowsnak, így egyszerűbb lehet az átállás az új rendszerre. Itt arra céloznak, hogy sok Windows 7 felhasználó ódzkodik újabb verzióra váltani, illetve a Microsoft nyilván szeretné megállítani azt a trendet, melyben folyamatosan nő a Mac operációs rendszert használók száma.

Tehát nem csalás, nem ámítás, a Microsoft tényleg meglépi: bárki frissíthet majd Windows 10-re, akár hivatalos, akár kalózmásolat van a gépén.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iteo
Frissítheti, csak büntetni fogják.
mekkelek
Ja, az Apple már az utolsó két verziót is ingyen adta, igaz elôtte is csak $29 volt az upgrade nem úgy mint microsoftéknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.