Tegnap mutatták be Detroit-ban az Észak Amerikai Autókiállításon a General Motors új luxus elektromos koncepció-autóját a Cadillac Converj-t. Bár az indulás előtt feltöltött akkumulátorai csak 65 km-es útra lennének jók, a hozzájuk kapcsolt FFV motor már hosszútávú utazásokra is alkalmassá teszi a kocsit. A teljesen vagy 85%-ban környezetkímélő üzemanyagot – jellemzően etanolt – használó motor folyamatosan újratölti az akkumulátorokat, ezek maximum 160 km/órás sebességre képesek gyorsítani az autót.

Forrás: megilyet.blog.hu
Feltöltő: Daddy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Daddy
Kár, hogy nem lehet szerkeszteni - utólag - az ajánlást, ezért csak így tudom jelezni, hogy az utolsó mondat helyesen így szól:
Az elektro- (vagy a környezetkímélő üzemanyagot – jellemzően etanolt – használó FFV)-motorral hajtott autó maximum 160 km/órás sebességre képes.
Daddy
Az ára is ilyen szép lesz :) - ha egyszer gyártásba kerül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.