Magyarországon is kicserélik a Galaxy Note7 készülékeket, vagy visszakérhető a teljes vételár – hívta fel a figyelmet Samsung Electronics Magyar Zrt. pénteken.

A közlemény szerint Magyarországon minden Galaxy Note7 tulajdonos készülékét Galaxy S7, Galaxy S7 edge vagy bármilyen másik Samsung Galaxy telefonra cserélheti úgy, hogy az árkülönbözetet a Samsung visszatéríti. Akinek ez nem felel meg, a vásárlás helyén visszakérheti a készülék teljes vételárát – tették hozzá.

Amennyiben valaki Galaxy Note7 készülékét Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltja a vásárlás helyén, a készülékcsere során felmerülő árkülönbözet visszatérítésén túl az okozott kellemetlenségek kompenzálásaként a Samsung extra kedvezményekben részesíti. Ennek részleteiről a vásárlás helyén kapható bővebb tájékoztatást – jelezték.

Közölték azt is, hogy a Galaxy Note7 készülékhez egyéb, kizárólag ezzel a modellel kompatibilis Samsung gyári kiegészítő (telefontokok, védőfólia) vételárát a vásárlás helyén ugyancsak visszatérítik.

A tájékoztatás szerint Európában az érintett készülékből mintegy 50 ezret értékesítettek, Magyarországról nem adtak adatot.

A Samsung október 10-én döntött úgy, hogy a Galaxy Note7 okostelefonok további cseréjét, illetve értékesítését világszerte felfüggesztik, és a készülékek gyártását leállítják. A döntés oka az volt, hogy a típus túlhevülés- és gyulladásveszélyesnek bizonyult.

A vállalat azt javasolja minden eredeti vagy kicserélt Note7 tulajdonosának, hogy készítsen biztonsági mentést az adatairól, kapcsolja ki a készülékét és ne használja tovább.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi az elso visszahivas utan kaptunk egy Samsung J5 keszuleket, amit nem kell visszaadni, megtarthatjuk. A masodik visszahivas utan visszateritik a teljes vetalarat, pluszban kapunk 100 dollart a kellemetlensegekert, es minden egyebet, amit a keszulekhez extranak vettunk, visszaveszik eredeti aron. Most masik telefont veszunk, Samsung S7 Edge-t. es nagyon sajnaljuk a Note 7-t, mert ez volt a legjobb telefon, ami elerheto volt eddig a piacon. Ha nem veszitenenk el a garanciat, akkor megtartanank a keszuleket, de sajnos az elveszne, es a repulore sem engednek fel vele, meg kikapcsolt allapotaban sem...:o((
Manhattan
@karma1: A háztartásomban sok a Samsung készülék. A mikróm majdnem 30 éve kifogástalanul működik. Maximálisan meg vagyok velük elégedve.Sajnálom őket. Mekkora presztízsveszteség...
karma1
@Manhattan: En is sajnalom, mert eddig ez a Note7 volt a legeslegjobb telcsi, amit valaha legyartottak. Mikor masodszor visszavittem, megkerdeztek, mit kerek helyette. Gondoltam, megprobalom az iPhone 7-et, mert egyedul annak van nagylatoszogu kameraja, ami nekem kivalo lett volna a kis helyisegek fotozasara, aztan hazavittem boldogan a telcsit, es kiderult, hogy semmifele terereje nincs, ott ahol a masik Samsung keszulekem 3-4 vonast mutatott, ott az iPhone-nak csak egy volt, Ma, szombaton reggel visszavittem, hogy nagyon sajnalom, de nem megy, es kepzeld, nem rugtak ki, nem neztek ram morcosan, hanem szepen kicsereltek egy Samsung Galaxy S7-re, ugyhogy legalabb az esszeru hasznalhatosaga megmaradt (a Samsung nagyon logikusan kezelheto), szoval az utolso honapban volt 2 Samsung Note7-em, az elso visszahivaskor kaptam ingyen (ezt meg is tarthattam) egy Samsung J5-ot, aztan tegnap az iPhone 7 nem valt be, de vegre ma meglett a Samsung Galaxy S7 Edge, ugyhogy nem akarok latni legalabb egy evig telefonboltot semmilyen indokkal sem belulrol. Viszont az uzlettol kaptunk egy koszono csomagban csokit, es a jovo heten egy 100 dolcsis ajandekkartyat is, az elmult kellemetlensegekert.
Huuu, ez sok volt...:o))) (Nekunk a melyhuto meg a nagy TV-nk Samsung, allati megbizhato, szep keppel. Nem is lesz jodarabig csere, az biztos. Csak ugy, mint a Szaratov volt, emlekszel?...:o))))
Manhattan
@karma1: Hogyne emlékeznék! Anyukámnak volt Saratov hűtője, amit sosem kellett javítani. Évekig könyörögtünk neki, hogy veszünk újat, ami nem fogyaszt ennyit. Csak nagy sokára, fájó szívvel vált meg tőle!
simmering73
Sok pénzembe került mire rájöttem, hogy egy 100ezer feletti telefon semmivel sem tud többet mint egy 30ezer ft-os. Így most egy utóbbi boldog tulajdonosa vagyok és jökat röhögök az ilyen történeteken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.