A nemzetközi elektromos hálózatokra nem a terroristák vagy a hackerek jelentik a legnagyobb veszélyt, hanem a mókusok – írja az Inforádió.

A mókusok a terroristáknál is nagyobb veszélyt jelentenek

Egy biztonsági szakérő, Cris Thomas 2013 óta figyeli az állatok által okozott áramkimaradásokat. Egy konferencián elmondta, hogy az állatok több mint 1700 esetben okoztak áramszünetet, amik összesen ötmillió ember életét keserítették meg.

A fő bűnösök:

Mókusok: 879 eset

Madarak: 434 eset

Kígyók: 83 eset

Mosómedvék: 72 eset

Patkányok: 36 eset

Nyestek: 22 eset

Békák: 3 eset

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ebben lehet valami...
Mostanában a közeli parkban gyanús mókusok ugráltak a fák ágain, AK-47-esek voltak a kezükben, meg C4-es hasábokat rakodtak ládákba. Nem tudtam, mire készülnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@eugen4402: Most épp rá tapintottál. Mert lehet menni nem is drága kirándulás. 200 Eu. egy hét. Gondolom hideg kaja lenne. el mennék egy kicsit Hogy miért? Azért hogy ha valaki meg kérdezi voltam e? akkor mondhassam hogy " AHA",,,, Nagyon sok fele jártam a világba, a tánc miatt, később a gasztronómia miatt , majd a gyógyászat kapcsán. Ja, hogy mi a szakmám? Ez is az is, Szabadidőmbe zene szerzéssel foglalkozom.és ételeket találok ki. Tényleg sok rétű vagyok.
eugen4402
@qxy: Csoda, ha mi - itthon maradt magyarok - nem visszük semmire???
Az Istenadta tehetségek mindig is tovább mentek napnyugat felé... Mint pl. Te is. Az eddig is világos volt, hogy rendkívül sokoldalú képességekkel rendelkezel, na de ennyire...! Ennyi talentum egy jó hosszú utca lakóinak elég lenne.
Ha megkérhetlek, amint visszajöttél az Antarktiszról, jó lenne, ha pontot tennél néhány elméleti fizikai rejtély, ill. eddig megoldatlan filozófiai dilemma végére.
qxy
@eugen4402: semmi gond. Mondjam meg hogy lehet meg találni a Frigy ládát?Vagy, hogy építették valójában a piramisokat? Esetleg a csillagközi utazáshoz az energiát a gravitáció erejét lehetne felhasználni és az ezzel kapcsolatos műszer építéséről lenne szó?el sem tudod képzelni miken agyalok munka közben. hentes létemre.
Amúgy nem nagy dolgok ezek csak máshogy látom a dolgokat. Pl. Otthon sok a villanyszerelő ugye nincs munkájuk . Én mégis villanyász vállalkozó lettem. Mindenki hülyének nézett. Na de non stop ügyeletet tartottam . Hívástól számítva fél órán belűl házhoz megyek.A sok villanyász meg négyig, ötig dolgozott és ha hívták őket ez időben mi a válasz Uram holnap maga az első akihez ki megyek. De cseszd meg nekem ma nincs áramom.Négy embert vettem fel hogy el bírjuk a munkát.Mennyit kerestem?Kúúúúúrva sokat.Miért nem jut eszibe más villanyásznak ez Mert lusta vagy ennyire nem kell a pénz, csak sír hogy kevés a meló.?Igazam van?Minden szakmában vannak olyan ötleteim ami sok pénzt hoz. csak a munkával dolog van ugye és az már szar.De azt tudják otthon mondani hogy .- Honnan a kurva anyjából telik neki??
qxy
@eugen4402: Nem vagyok bölcs, csak már annyit szenvedtem az életemben hogy más ember tizedétől öngyi lenne vagy be kattanna.
Edmond Dantes
Régen az oroszlánok,ma pedig a mókusok közé vetik majd a nép ellenségeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.