A Digitális Jólét Program keretében, Nyíregyháza után, most közel 3000 db notebook és tablet térítésmentes használatbavételére, és ehhez kapcsolódóan informatikai képzésben való részvételre nyílik lehetőség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hat járásának településein élők körében. Az ellenőrzésre kiválasztott távmenedzsment szoftver, vagyis a OCS Inventory NG leltárprogram működésére vonatkozó leírás azonban olyan messze van a teljes körű tájékoztatástól, mint amilyen messze volt Makó bán Jeruzsálemtől. A leltárprogram meglehetősen elnagyolt bemutatása során egyébként arról győzködik a programban való résztvevőket, hogy az OCS Inventory NG nem alkalmas például a felhasználók notebookján a webkamerát bekapcsolva fénykép vagy videófelvétel készítésére, mikrofon bekapcsolására és hangfelvétel készítésére, mint ahogy személyes adatainak megszerzésére és felhasználók dokumentumainak távolról való megtekintésére sem. Az OCS Inventory NG azonban nyilvánvalóan sokkal komolyabb...

Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ne színezzék és ne is hazudozzanak! Ezek a ketyerék bizony megfigyelésre, a netező szokásainak, az oldalak látogatásának a naplózására kiválóan alkalmasak! Pont.
nemkati
'nyílt forráskódú'.
Tisztelem, egyúttal sajnálatom azoknak, akiknek határtalan bizalma van az ilyen szoftverrel ellátott térítésmentes ajándékokhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.