Új és látványos megjelenés, modern utastér, “lebegő” középkonzol érintőképernyővel Új csatlakoztathatósági és infotechnológiai megoldások Android és Apple rendszerű okostelefonokhoz is, indukciós, vezeték nélküli telefontöltő Csendesebb és tágasabb utastér a kategória legnagyobb csomagterével Erősebb karosszéria, nagyobb biztonság, automatikus vészfék asszisztens Jobb és élvezetesebb kezelhetőség, nyomatékirányító fék-differenciálművel Az új, az eddigi legerősebb Picanto, turbós benzinmotorral is Az 1. 0 literes szívó MPI benzinmotorral mindössze 89g/km a Picanto CO2 kibocsátása Az európai forgalmazás 2017 második negyedévében indul

Forrás: autosajto.hu
Feltöltő: wtib
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És pont most költöztették ki a dodzsemet a ligetből. Milyen jó lehetne ott ebből néhány, hátul felkötözve a takarítónéni partvisával.
Mert autónak dodgem. Bár az ára nem ezt tükrözi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.