A napokban tette közzé a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke, Péterfalvi Attila a Yandex-botránnyal kapcsolatos vizsgálatának eredményét. A jelentésből több fontos részlet is napvilágot látott, többek között az is, hogy a weboldalt készítő alvállalkozó kifejezetten javasolta az orosz kormányhoz közelinek tartott Yandex megoldásának használatát. Azonban még így is egy hiba vezetett végül az aktiválásához. De a Liberális párt és az LMP adatkezelése sem volt rendben.

Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
ez a liberális maszlag, hogy az állami dolgokba civil vállalkozások vegyenek részt a legnagyobb marhaság...ebből csak bajok születnek.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Látod, kis mafla, csak el kellett volna olvasni a czikkhett:

"Azonban a mérésre vonatkozó részt és a konkrét honlapot egy alvállalkozó a Trendency Online Zrt. készítette. Az alvállalkozó a nyilatkozatában elmondta, hogy a korábbi kormányzati projektek során a honlapok fejlesztői a Google Analytics szolgáltatását vették igénybe, azonban ők számos szempontot soroltak fel amellett, hogy milyen megfontolások miatt célszerű inkább a Yandex által nyújtott Yandex.Metrica szolgáltatását használni."
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...neked mindig szellőztetett a agyad...ki a szart érdekel az ilyen ?
quadrocopter
@Csizmás Kond: Téged!

"ez a liberális maszlag, hogy az állami dolgokba civil vállalkozások vegyenek részt a legnagyobb marhaság...ebből csak bajok születnek."

Na?
quadrocopter
@Csizmás Kond: Azért kaptad a bemásolást, mert mégsincs így!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.