2018 január végétől érkezik az európai szalonokba a Mercedes S osztály kupé és kabrió változata. A „bejött az élet” és magamutogató pozőrség egyik fő kelléke lehet a típus továbbra is. De mint autó, mindenképpen kiemelkedő, főleg a csúcs ragadozó, az AMG S 65 Cabriolet. Őszintén szólva már láttunk szebb Merci kupét és kabriót, de erről biztosan megoszlanak a vélemények. Az új S osztály két ajtós változata nekem kicsit bumszli.

Forrás: autosajto.hu
Feltöltő: wtib
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

béla199
... miért engednek ilyen pancsert, hogy autókról irkáljon ... !
Először is a Mercedes S osztály Coupe és Cabrió változata kb. 2 éve már a világ valamennyi kontinensén kapható.
Most egy facelifting , gyengébbek kedvéért ráncfelvarrás történt, mely szintén nem csak Európában, hanem az Amerikai kontinensen is bevezetésre került.
A világ szaksajtói szerint a kategória csúcsát képviselik, a legkorszerűbb, legfejlettebb, legelegánsabb kupé és kabrió modellek.
Csak az nevezi ezeket az autókat bumfordinak, aki még életében nem látott közelről ilyet, és reménye sincs arra , hogy életében lehetősége legyen erre.
Béla
wtib
@béla199: Kedves Béla! Amint írtam, a véleményem szubjektív. Nekem tényleg nem tetszik. Elnézést, hogy más az izlésem. Valóban csak képen láttam. Lehet, hogy élőben jobban kiadja.
Tibor
wtib
@wtib: És köszönöm a helyreigazítást a ránfelvarrással kapcsolatban, javítottam.
béla199
Kedves Tibor !
köszönöm válaszát és a helyreigazítást.
Üdv - Béla

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.