Az elmúlt évek egyik legnagyobb vitája, hogy a bitcoin valóban az új pénz lesz-e, vagy egy sima gazdasági lufiról van szó, ami bármelyik pillanatban kipukkanhat. Akármit is hozzon a jövő, jelenleg mindenki bitcoin-lázban ég, mert aki néhány évvel ezelőtt vásárolt be magának belőle, annak mára óriási hasznot hozott a bitcoin. De mire kell figyelnie annak, aki most akar venni belőle?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Barmok. Ha beteszek egy dollárt, és ki veszek kettőt, azt valaki beszopja hogy oké, az le mond a pénzéről. A rendszer nem nyomtat ki dollárt. Így nem is garantálja a hasznot. Ez csak egy pilóta játék ami meg van bolondítva. A számítástechnikai "bányászat" viszont nem mérhető teljesítménnyel párosul. A visszaélések buborékot gerjesztenek. Olyanok jutnak profithoz, akik bennfentesnek számítanak.
Csizmás Kond
az, hogy ilyen és ehhez hasonló átverő akármiket megengednek sőt törvénnyel védenek az már a gazemberség netovábbja.
...és ezek az emberek szabják meg a világ rendjét...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.