Ismét az ellenzéki és balliberális médiabirodalom hazugságai, szándékos ferdítései, acsarkodásai kerültek terítékre az Echo TV tegnapi Troll című műsorában. Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap főmunkatársa és Szarvas Szilveszter, portálunk főszerkesztő-helyettese az adásban kifejtette, az ellenzéki újságírók még mindig azt hiszik, hogy csak nekik lehet igazuk, csak ők mondhatják meg …\nA Trollban szó volt még a kormány által befogadott menekültekről is. Kacsoh Dániel szerint az ellenzéki médiumok keverik a szezont a fazonnal.“A kormány nem fogadott be senkit, de olyan valódi menekültek, tényleg bajban lévő emberek kaptak menekültstátuszt, akikről a miniszterelnök többször is elmondta, hogy velük másként bánunk, mint a gazdasági bevándorlókkal” – fogalmazott Kacsoh Dániel. Szarvas Szilveszter leszögezte, az ellenzéki médiumok a fogalmakkal sincsenek tisztában, nem tudnak különbséget tenni valódi menekült és migráns, illegális bevándorló között...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@durbincs: 08:05

"... de a simlizők Állami pénzen dőszsölnek ? "
Igen, igazad van. A simlizők állami pénzen (adófizetői és Uniós pénzek) dőzsölnek.
Gondolj azokra az elvtársaidra, akik ez elmúlt nyolc évben hatalmas vagyonokra tettek szert.
Sziszifusz
@durbincs: 08:45
" a herdálás minden kormányon átível. "
Ez igaz, de amíg a régiek kezdő amatőrök voltak, addig a mostaniak a szakma nagymesterei.
Professzionális szinten, állami vezényléssel, űzik az ipart.
Sziszifusz
@durbincs: 09:00
Lopni tilos ! Törvénysértő a kis lopás és törvénysértő a nagy lopás is.
Azonban a bűnök súlyossága különböző. A lopás lehet az erdőben lehullott gallyak összeszedése és eltulajdonítása , lopás az is amikor motoros fűrésszel vágja ki a fát és úgy viszi haza, és lopás az is amikor az erdész irányításával tarvágást végezve lopják el a fákat.
Na jelenleg Magyarországon, az utóbbi variáció valósul meg.
GeoCravker
"Szarvas Szilveszter leszögezte, az ellenzéki médiumok a fogalmakkal sincsenek tisztában, nem tudnak különbséget tenni valódi menekült és migráns, illegális bevándorló között..."

Afrancba. Nem tudtam, hogy Orbán a saját kormánya ellenzéke. De Sziszi megaszonta, hogy igen. Ő csak tudja. Eddig is tudtuk, hogy Orbán skizofrén

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.