Az ügyfelek panaszai alapján az ország több részén nem volt elérhető a Vodafone hálózata, nem lehetett sem telefonálni, sem mobilnetezni.

Szombathely, Zalaszentgrót, Szekszárd, Baja, Pápa, Kaposvár, Tokorcs, Ajka területéről érkeztek bejelentések a Vodafone Facebook-oldalára, hogy nem elérhető a szolgáltatásuk – írja a 24.hu

A posztok alapján körülbelül reggel hét óta állhatott fenn a probléma, azóta sokan csak a segélyhívót érték el.

Ma reggel órákra lehalt a Vodafone

A szolgáltató negyed tíz körül az alábbi választ adta a posztok alatt:

Az ország egyes részein technikai okok miatt hálózati problémák tapasztalhatóak a 2G, 3G és 4G szolgáltatásban. A szolgáltató szakemberei jelenleg is a hiba elhárításán dolgoznak.”

FRISSÍTÉS: 10:00-kor a Vodafone sajtóosztálya tájékoztatatta a 24.hu-t arról, hogy a reggeli órákban tapasztalt hálózati hibákat a szolgáltató elhárította, már mindenhol rendeltetésszerűen működik a hálózat.

A problémát az okozta, hogy egy, a hálózatot kiszolgáló bérelt vezetéket átvágott egy munkagép, emiatt az ország egyes részein hálózati problémák voltak tapasztalhatóak a 2G, 3G és 4G szolgáltatásban. A szolgáltató és alvállalkozójának szakemberei mindent megtettek a szolgáltatás minőségének mielőbbi visszaállításáért és a hibát elhárították.

A Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenség miatt.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(24.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.