Év vége helyett csak jövő februárban vehetik birtokba a budapestiek a Lehel tér és Újpest-Központ közötti metrószakaszt. November 4-én szombaton kezdődött a 3-as metró északi, Lehel tér és Újpest-Központ közötti szakaszának felújítása. Akkor azt ígérték, a rekonstrukció egy évet vesz igénybe, ami azt jelenti, hogy idén novemberben fejeződnének be a munkálatok, az utána következő próbaüzem, átadás-átvétel pedig újabb másfél hónapba telne, azaz az új metrószakaszt az év legvégére vehették volna használatba az utasok.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért pont ez lenne az a beruházás,, ami adott időre és adott keretből valósulhat meg? Egyébként is több idő kell a kellő mennyiségű lopáshoz! =))
Nessy
Ha ezekre lenne bízva a gyermekszülés, minden bébi késne pár hónapot! Lényeg, hogy majd év végén meglegyen a prémium! Nem 12000 forint!!
Qqberci
Drága is, sz@r is, lassan is készül: három a magyar gazság!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.