Ismét aktiválta magát Facebookon az “ingyenes és örökké tartó” ncore tagságot kínáló álweboldal, az ncore.tech, avagy más néven “Ingyenes NCORE regisztráció Facebook” oldal, amiről persze a végén kiderül, hogy nem ingyenes és persze nem is ncore. Az talán már közismert, hogy a személyes és persze a pénzügyi tranzakciós adatokra (ez esetben pedig leginkább a pénzre) érdemes minden esetben rendkívül körültekintő módon vigyázni az online környezetben. Sajnos ennek ellenére úgy tűnik az ál-Facebook oldal – a látogatóinak bejegyzései alapján – már 2017. novemberében is aktív volt, és már akkor jópáran az áldozatául estek. A megtévesztés részleteiről akkoriban a HVG is beszámolt. Akkor arról írtak, hogy a csalásnak bedőlő embereknek az SMS-e 5080 forintjába került, míg ha a prémium előfizetést is kérte, az további 1016 forint költséget jelentett. Most újabb csalási kísérletek is várhatók, hiszen változatos ál-domain nevek köthetők össze a feltételezhetően orosz szerverrel. Most...

Forrás: jogalappal.hu
Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
csak úgy halkan jegyzem meg,igen hülye aki fizet ezért...bármit,ismétlem bármit megtalálsz ingyen is a neten!!
division
@Pálinkás Pál: Egyébként valóban 5080 ft most egy évre a valódi nCore premium tagsága is, én mindig elő szoktam fizetni, mert ha nagy ritkán leszedek valami előzetes változatot mondjuk egy filmből ami még hivatalosan nem jelent meg és nem lehet megvenni, addig is meg tudják nézni a gyerekeim, van hogy a mozi nem elég:-) Jó ez a megoldás, mert így inaktív is lehet rajta az ember mégsem fogják kitiltani. Az viszont tényleg emberi hülyeség hogy vannak akik elhiszik egy ilyen régen működő oldalról hogy pénzért be lehet regisztrálni, amikor ott van az oldalukon is hogy kizárólag meghívóval lehet.
Pálinkás Pál
@division: nem személyeskedni akartam,csak jelzem,semmit nem érsz el az ncoron,amit én ne tudnék simán...persze ahhoz kicsit érteni kell a webhez!!
division
@Pálinkás Pál: Nem vettem személyeskedésnek, engem annyira nem érdekel ez a letöltősdi hogy annyira beleássam magam, ami érdekel azt úgyis megveszem, de belenézni, kipróbálni előzetes játékokat, még meg nem jelent filmet leszedni jó a torrent. Egy ismerősöm adott erre az oldalra egyszer egy meghívót, de mivel nem szeretek odafigyelni a szabályokra sokkal jobb nekem ha prémium vagyok:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.