Akár radiátor vagy konvektorral fűtünk a lakásban, előfordulhat hogy gyengének találjuk a fűtés hatékonyságát. Mit tehetünk ilyenkor? Gázkonvektoros fűtésnél még feljebb vehetjük a fűtést egy fokozattal, azonban hagyományos távfűtésnél a radiátorok sok helyen még nem szabályozhatóak, így ott még ez az opció sem lehet megoldás, ha kicsit melegebbet szeretnénk az otthonunkban.

Forrás: 1000otthon.hu
Feltöltő: feherb
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Nem kell megijedni, az elektromos árammal való fűtés inverteres klímával már egyáltalán nem drága. Az inverteres klímák 1kW villamos energiából megközelítőleg 3,8-4,2 kW fűtési energiát állít elő. Fűtésre optimalizált klímánál ez akár 5,4-6,6 kW is lehet. Egy 35-45 m2-es lakás esetén 48 Ft-os áram esetén 4 kW fűtőteljesítményű inverteres klíma napi 12*1,2 KWh áramot fogyasztva, napi 691 Ft/nap (20.730 Ft/hónap). Az üzemeltetési költségek tovább csökkenthetők olyan inverteres klímával (pl. Panasonic ETHEREA és NORDIC), amelyekre igényelhető a „GEO“ vagy „H“ tarifa kedvezmény."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.