A Qualcomm és az Apple már régóta vitatkozik egymással, most Kínában a bíróság hozott egy előzetes döntést, amiben a processzorgyártónak adott igazat. A helyi bíróság úgy vélte, több régebbi iPhone modell is megsértett pár Qualcomm szabadalmat. Ezért eltiltotta az Apple-t készülékei értékesítését, az iPhone 6s-től kezdve az iPhone X-ig. Mivel ez egy előzetes döntés, ami ellen az Apple fel is lebbezett, az...

Forrás: gsmring.hu
Feltöltő: GSMring
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az iPhone serti a szabadalmi jogokat Kinaban? Ez az ev vicce. Koztudott, hogy a Kinaiak mindent lemasolna. Tobbek kozott az iPhone-okat is. Kinanak nincs egy innovativ otlete sem. Egyben jok a copy/paste ben.
sokanvagyunk
@Yoda69: Arra azért jó ez a belengetés hogy rávilágítson, koppintanak az usákok is egymástól rendesen.
papa.49
@Yoda69: Meg az autókat is Audik, BMW. Mercik Roverek, számtalan változatban futnak, vagy csak a targik, állítólag lízingelték a TCM. targik gyártását, ami azután odavezetett, hogy kb. 50 féle változatban, névvel gyártják őket, de közben pl. a Toyotától ellopták a komplett fékrendszert, olyan szinten, hogy beszerelhető bármelyik kínai targiba a Toyota megfelelő teherbírású fék szerkezete, pofástól, rugóstól bowdenestől munkahengerestől cakkpakk!!!
Érdekes hogy ők feszelegnek !!!
Yoda69
@papa.49: En dolgoztam kinaiakkal eleg sokaig. Tudom milyen a mentalitasuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.