Óri­ási roham volt éj­­szaka a déli ha­tá­ron, érez­­he­­tően több az or­­szágba il­­le­­gá­­li­­san be­­jutni akaró mig­ráns. A ma­gu­kat irá­ni­nak, af­gán­nak, szír­nek, tö­rök­nek és ira­ki­nak valló ha­tár­sér­tők gya­lo­go­san és ka­mi­o­non, va­la­mint vo­na­ton meg­bújva akar­tak be­jutni Ma­gyar­or­szágra Tom­pá­nál, Her­ceg­szán­tó­nál, Csa­nád­pa­lo­tá­nál és Ke­le­bi­á­nál. Szinte alig pihennek az egyenruhások az ország déli határánál. Késő estétől egészen a kora reggeli órákig 12 migránst tartóztattak fel. Az első három afgán migráns még szerdán késő este, Tompánál próbált az országba jutni egy kamionban megbújva – írja a police.hu. Nem sokkal később, éjjel 1 óra előtt Hercegszántónál tartóztattak fel 6 külföldit, akik iráni állampolgárnak vallották magukat. Éjjel 3 óra 10 perckor pedig újabb 3 afgánt fogtak el a rendőrök, akik egy vonaton elbújva próbáltak átjutni a határon Kelebiánál – olvasható a rendőrség honlapján. Hozzátették: a külföldi állampolgárok egyik...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@csak úgy...: nebasz, három év múlva? Addig éhen hal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@durbincs: ripost &durbincs. :) a szorgalmadért túlórázhatnál többet...,majd honoráljuk...
Peller Anikó
@csak úgy...: nebasz, három év múlva? Addig éhen hal.
division
@csak úgy...: Volt határőr barátom is ott volt, szóval mindegy ki írta, ez nem hazugság.
csak úgy....
@division: a volt határör barátod vagy a volt barátod? szerintem nem köne egymást izélgatni dolgokkal,ami vagy igaz vagy a durbincs...
Ki gondolte,hogy ez a társaság,migráncs vagy mit tudom én,hogy minek nevezzem öket, szerinted ,ha Te lennéll ebben a szituba a családoddal...,erröl mesélj! talán segít,az akkor adott helyzetbe...
csak úgy....
@durbincs: te napról napra hülyülsz..., D vitamin +vodka? kopj le rólam miuki,ha szeretsz is!
...elvégre,nem én vagyok az apád,csak kérdezd meg anyád...,kopj le rólam zabigyerek...
nevemnick
Na, azért nem rossz arány, mert decemberben ,,minden napra egy migráncs"... az augusztusi 70 ezres tömegből... :D
Nemsokára Vak-kondi kiáll a kamerák elé, és bejelenti, hogy a migráncsok nem tisztelik a karácsonyt, sőt, még az is kiderült, hogy jobbikot erősítve az ellenzéki tüntetésre gyüttek. :D
csak úgy....
@csak úgy...: Te,mint sikeres vállalkozó,még soha nem tetted föl magadba azt a kérdést,hogy
hogy az anyám tyúkjából ,lett a mészáros lörincböl ...valaki!? Szerinted ez nem "határsértés"?
Egy képzetlen,tudatlan valaki,lassan az országban a leg gazdagabb embere?
division
@csak úgy...: Mészárosról megvan a véleményem, de ez most nem róla szól. Az illegális határátlépést soha nem fogom támogatni.
Sámannus
@csak úgy...: Az a határátlépés amit a magyarok követnek el az nem zavarja a ripacsot tudjuk, pedig ez a nagyobb problémánk szarjankókáim, és ezt rikácsoljátok világgá, pedig itt már lassan tíz éve báncsák a magyart a fidesz hazaárulói. Erre varrjon gombot a maffia.
csak úgy....
@division: Eredetileg a kérdést Önnek szántam,csak így sikerült...
a durbincs zavarta a feng shuim
Jozefina
Mi lenne ha azt közölnék, hogy a letelepedési kötvénnyel (pénzért) hány migránsnak jutott magyar utlevél??? Ezzel pl. mennyire nőtt arogán bankszámlája, ami gondolom nem Magyarországon van??!! Azonkívül csak becslésre hány orosz ügynök kószál szerte Magyarországon, plusz hány keleti "vendégmunkást" (migráns) hívott már be orbán ő kegyelmessége??!!!
division
@csak úgy...: Gondoltam, azért is válaszoltam:-)
csak úgy....
@division: Ezek között a dolgok között nincs összefüggés? Mészáros a sikeres, hogy ne röhögje mindenki össze magát ,köllenek ellensúlyba a migráncsok,soros,ellenzék,az anti magyarok!
csak úgy....
@division: és ha már itt tartunk,és Ön valóban egy tanult és tapasztalt üzlet ember,akkor tisztában kell,hogy legyen azzal,hogy ez egy utópia, és ez így nem müködik,nem müködhet egy demokratikus országban! Ezek ,Önt és a családját jobban veszélyeztetik,mint a nincstelen csórókat,akiktöl már nincs mit elvenni!
division
@csak úgy...: Őszintén szólva a "rabszolgatörvény" és Soros összefüggésbe hozása már nálam is mosolyt csalt az arcomra. Nyilvánvalóan vannak provokátorok, balhét keresők a tüntetők között, de itt ennél azért többről van szó. A nem kifizetett túlóra lehetősége biztosan sokaknak jól jön majd és élni is fognak vele a dolgozók kárára. Ha ez valóban az emberek érdekeit szolgálná akkor az is benne lenne a törvényben hogy minden hónapban ki is kell fizetni a túlórákat.
csak úgy....
@division: Lassan nem tudok mosolyogni a dolgokon ! Engem nem érínt ,mert sem vállalkozó se melós,de a cinikus ,pofátlan magyar kormány,kezd kihozni a sodromból!
Tiltakozni ellenük csak úgy tudtam,hogy lassan 2 éve nem mentem haza és nem is fogok...
Nem tudom,hogy mi lesz a vége, ha ...,de nem is akarom!
Azt hiszem,itt már említettem,hogy gyülöltem és élhetetlennek,igazságtalannak tartottam a kádári korszakot,de utólag jövök rá,mikor a Leslie Mandokit nézegetem itt egy talk showba ,mikor védi az orbán kormányt és mikor már mindenki röhög rajta,akkor fölugrik,hogy ezt ö nem bírja,-érvei nix. csak a meggyözödés mint a shikarinak.
szaboria1
Mit várunk a Ripost is egy hazugság gyár.
tudode
EZEK a nyalonc orgánumok ha IGAZAT írnának akkor sem lenne HIHETŐ!
.
Borzalmas! Megtámadták az OKOS KERÍTÉST, amely okosabb ennél az orgánumnál, még beszél is TÖBB NYELVEN pár froncsiért:
.
24.hu/belfold/2018/11/05/okoskerites-fidesz-metalcom-kozbeszerzes/
.
Icces! óKOS kormány helyett okos kerítés, de hasonlít a NEMZETI POFAGOLÓKHOZ
.
----- A magyar okoskerítés öt nyelven beszél, megállás nélkül

magyarnarancs.hu/villamnarancs/a-magyar-okoskerites-ot-nyelven-beszel-megallas-nelkul-102845
.
!!!
kakaósbögre
ez aztán gecisok.nem is értem hogy tudnak ezzel a magyar határőrizeti szevek megbírkózni. :D
nezelodo
Kamionban vonaton bújnak el! Na ha ez még nem fordult eddig elő, akkor nagy újság... Miért Orbán hova bújt el a parlamentben, oly nagy. férfias bátorságát fitogtatva? Na akkor rakjanak függönyöket a kerítésre, hogy a fideszeseknek is örömet okozzanak, ha mögéje bújnak.
nezelodo
@durbincs: Neked is kellemes Karácsonyt kívánok halfarok barátom! Azt mondod csikorgó hideg? Hát húzd fel a bocskort ha fázol, itt még vidáman hullámzik a Balaton. Karácsonyra pedig csak megszan a teremtő, és kiegészíti az IQ-at bocskor méretedre.
Itsuka Nakimaga
A hírt semmilyen hivatalos helyről nem erősítették meg!
nezelodo
@durbincs: Örülj az ünnepnek, és az eletednek is, mert Isten is szereti a saját termelési selejtjet is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.