A cég először fel akarta venni, aztán inkább feljelentette. A TASZ szerint az ügyészségnek fogalma sincs az informatikáról. Hiányos vádirattal, fenyegetőzéssel, az ügyészség feltűnő szakmai hozzá nem értése mellett zajlik annak az etikus hackernek a büntetőpere, aki felhasználók százezreit veszélyeztető hibát tárt fel a Magyar Telekom informatikai rendszerében - írja a TASZ.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenem, ennyi balfaszt! Akarhogy nezem, Kadar se tudott sokkal tobbet, de ilyenkor a megfelelo szakember segitseget vette igenybe.
Ez az idiota puhos meg inkabb egy fideszhez hu partkatonat hiv magahoz.
Szegyen ez az allatkert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
A történetben a Telekom az igazi dilinyós, az ügyészség meg valamilyen érdekből asszisztál hozzá. Ahelyett, hogy kamatoztatnák a srác tudását, inkább el akarják taposni. Az az ország, ahol büntetik a tudást, tényleg egy tébolyda.
1magyar
Na ezrét nem szabad szólni senkinek! Megfogadtuk mi is 30 éve, hogy bármely lopást, bűntényt látunk nem szólunk soha többé a rendőrségnek.
Minket zaklattak két évig de a tettes sosem lett meg. Még jó, hogy nem minket vádoltak.
nezelodo
@1magyar: Na de ismerős a dolog, én hülye megtaláltam a helyi dakota fiúk által ellopott céges alapító irathalmazt, benne az elérhetőségükkel és némi kp valutával, amit nem találtak meg az iratok közt a cigók. Eltelefonáltam egy kalap pénzt, jöttek érte, (Gödöllő, fémbútoros cég, külföldi társ, vegyesvállalat, remélem már a nyakukat szegték), köszönet költségek nuku, másnap már a rendőrségen találtam magam, hogy hova lett a táskából a telefon és a szárazbélyegző és egyebek. Szerinted fogok én még valaha találni, és beszolgáltatni valamit?
nezelodo
@Shikari: Igaz jár az öt, mert olyan tájékozatlan volt, hogy a nagyok alanyi jogon lehetnek hülyék. Ha már azt a szoftvert is a Mészáros Viktor fejlesztette volna, biztos nem mert volna belepiszkálni.
Mellesleg most éppen azért fáradoznak pl ott a MÁV székházban mert mostanság fedezte fel magában a Lölö, hogy közlekedési szoftverfejlesztésben is zseni. Teheti a legutóbbi metrópanamának sem volt tettese, tehát a fideszes volt, aki vitte a dohányt.
Jozefina
@Clavigo: ez így igaz!!! Inkább jutalmat kellett volna neki adni!!! Nem keveset!!!
nezelodo
@Shikari: Nem feltételeztem még azt sem, hogy a saját javaslatod megérted belőle. A többi valóban sok neked...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.