ÚJABB!!! MERT MÁR ITTHON NINCS MIRE??? Az erdélyi gazdaságfejlesztési program új fejezetét jelentette be a magyar külügyi államtitkár, két évre 97 milliárd forintnyi fejlesztés megvalósítását támogatja a kormány. A magyar állam által finanszírozott Erdélyi Gazdaságfejlesztési Program új fejezetét jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a Maros megyei Sáromberkén (Dumbravioara) az AgroMania mezőgazdasági vásár megnyitóján - írta az MTI tudósítója.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már nem csak elértük a Kánaánt, de már szomszédokat is mi pénzeljük!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
üzleti ügyekkel nem foglalkozom igy háritotta az ujságírói kérdést, hát ez meg akkor hogy létezik jótékonykodó társadalmi beteg lett?:: 97, milliárt ??? normálisak?
Eladott Ország
Csatoljuk Erdélyhez a kórházakat, iskolákat! Na ezért előznek minket a románok egyre több dologban! Hát Békés/Nógrád/BAZ megye már sz@rt sem ér?! A románok röhögnek a markukba, a magyarok megvett embere pedig úgyszintén. Megmondaná valaki a despota szotyisnak, hogy még érvényben van a Trianoni békeszerződés? Továbbá a Vajdaságban aki házat épít, vesz, kap azonnal 3 millió Ft készpénzt rá Viktor Viktorovicstól. A hazai magyarok meg beCSOKolhatnak a CSOK-kal, ami hitel, b@zmeg!
Klubtag
@kissé felnőttem: : 97, milliárt ??? normálisak? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
Klubtag
@Eladott Ország: ..." Megmondaná valaki a despota szotyisnak, hogy még érvényben van a Trianoni békeszerződés?" Épp ezt akarja a szerencsétlen Orbán negligáltatni, mint elődje a töketlen Horthy, aki képes volt az érvénytelenítés reményében az utolsó pillanatig kitartani a fasiszták mellett.
Most persze nem tudom, kitől várja OV a "megváltást"? Sebaj, addig is lopnak ezerrel - ez a feladat Orbán fideszeseinél.
kereső
Nem hallok róla, hogy a gazdák!! a több tizmilliós traktoraikkal elindulta Budapestre a Kossuth térre. Ugye magosz??jakab!
kissé felnőttem
@lusta: hogy legyen szavazóbázisa mert itthon már elfogy a regimentje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.