ÚJABB!!! MERT MÁR ITTHON NINCS MIRE??? Az erdélyi gazdaságfejlesztési program új fejezetét jelentette be a magyar külügyi államtitkár, két évre 97 milliárd forintnyi fejlesztés megvalósítását támogatja a kormány. A magyar állam által finanszírozott Erdélyi Gazdaságfejlesztési Program új fejezetét jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a Maros megyei Sáromberkén (Dumbravioara) az AgroMania mezőgazdasági vásár megnyitóján - írta az MTI tudósítója.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már nem csak elértük a Kánaánt, de már szomszédokat is mi pénzeljük!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Már nem csak elértük a Kánaánt, de már szomszédokat is mi pénzeljük!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Már nem csak elértük a Kánaánt?

Újabb majd 100 milliárdot költünk az erdélyi gazdaságfejlesztési programra, pontosabban ürügyén

Ahogy arról a derék MTI beszámolt „A magyar állam által finanszírozott Erdélyi Gazdaságfejlesztési Program új fejezetét jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a Maros megyei Sáromberkén (Dumbravioara) az AgroMania mezőgazdasági vásár megnyitóján”!
Az elvben – ugye tudod Wazze, hogy ittjon Őfenesége spórolós asszonkája is - a mezőgazdaságból élő gazdák legfeljebb 15 ezer euró vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak tenyészállatok vásárlására, ültetvények megvalósítására, eszközök beszerzésére! =))
Levendula
Ez olyan, mint aki a saját gyerekeit nem eteti, de a szomszéd gyerekének csokoládét is vesz...
csipetke
Remélem,most orbán birkái veszettül tapsolnak,mert ismét sikerült néhány zsák pénzt átdobni a kerítésen a szomszédba.Ez az elmebeteg orbán azt hiszi,hogy majd a románok szentté avatják?Nálunk döglődik az egészségügy,az oktatás,és sokminden másra is kellene a pénz,ez az elmeroggyant meg a szomszédba hordja a mi adóforintjainkat.Kezdem azt hinni,hogy orbán Ceaucescu "babérjaira"vágyik,és azért feszegeti a húrt,hogy ő is megkapja.(mert ha így folytatja...)
Sziszifusz
@Levendula: 06:33
Szerintem pedig, ezzel a 97 milliárddal megint a sajátjait "eteti".
Biztos vagyok abban, hogy a majdani,támogatáshoz jutók, túlnyomó többsége, valamilyen szálon Orbánhoz és potentátjaihoz kapcsolódnak.
Ezeknek már akkor sem lehet hinni, ha kérdeznek.
kamazuka
Azért az mekkora lenne,ha mondjuk a Román kormány egy mondjuk 3000 milliárdos alsóbbrendű közút fejlesztési programot indítana be magyarországon.Minden lehetőségük megvan,hogy bármilyen engedélyeztetési eljárást megkerűlve,pályázat nélkül ezt megtegye.Természetesen az eme projekthez való forrást a hazai, vidéki lakosság biztosítaná...És ne legyen senkinek ellenérzése,mert EZ ! benne van az alkotmányban ,hogy egy külső ország igen is megteheti,ha felkérés érkezik ilyen célú beruházásra.,ahogyan magyarország is megteszi,hogy határain kívűl fejlesszen térségeket.Ebből következik,hogy több település adott régióban együttesen nyújthat be igényt a 3-4 számjegyű alsóbbrendű közútfejlesztésre.Tekintettel,hogy sok helyen kádári érában épített közút azóta leromlott állapotban van, s a mindenkorinak ez épp úgy zabszem,mint bárminek a ,,hazai" fejlesztése
De a szavazat az azért kell nekik nem igaz,meg az adó.
Megkapják.Kapják meg!
A vidék ilyen irányú fejlesztése 30 éve várat magára.
A gyorsforgalmi Útfejlesztés más tészta.Azzal lehet kampányoli...ám hogy mondjuk büdösbürgöndön 500 ember biztonságos körűlmények között kátyú mentes úton közelíthet meg iskolát ,kórházat,közhivatalt, az a kutyát sem érdekli
Ez persze meghaladja azt a gondolatiságot is, mely ma mindennapos,ennek ellenére ez,simán megoldható.
Nem kell hozzá sem a kormány ,sem Brüsszel jóváhagyása.
Az érem harmadik oldala,hogy a cikkben szereplő ország alap felfogása a kisebbségének elsorvasztása.
Az érem nem létező negyedik oldala.
Romániában nincsenek helyi adók.
Ebből következik,hogy Magyarországon igen,Így az esélyegyenlőség számunkra felejtős.Ki az az idióta,aki bevállal egy befektetést ekkor a lehúzás-gyár égisze alatt?
lampa laz
Ezzel a pénzzel orbån a saját tulajdonában lévő -persze ott is stróman néven szereplő- erdélyi gazdaságait fejleszti. Itthon már túl van ezen, most jöhet a határontúli terület.
kereső
Bánki Erik jól van? És a többi ma még "ismeretlen,névtelen" befektető? Megmondta orbán, hogy minél több külföldi befektetés kell a magyar vállalkozások részéről. Igaz azt nem mondta, hogy ez majd közpénzen történik. A románok meg köszönik szépen.Nem tudom mit hisz orbán? Hogy majd putyin hozzásegiti Erdélyhez,Kárpát aljához,Vajdasághoz? Ez a 3.világháború. Erre játszik ez az eszement?
lampa laz
@Apoca: @Apoca: Az a baj, h hiába vagyunk ezekkel a dolgokkal tisztában, mégsem teszünk ellene semmit, A vidéket meg már annyira megnyomorították, h az ott élő emberek tömege könnyen zsarolhatóvá vált ezáltal.
Klubtag
@lampa laz: Reszkessen minden térség, ahol legalább egy magyar család él. Orbán elhatározta, hogy felvásárolja a "nagy" Magyarország területeit, majd ő megmutatja, hogy "újraegyesít"
Az orosz, a kínai érdekeltségek meg drukkolnak neki, ők csak nyerhetnek ezen.
Lepényleső
Elég sokba kerül nekünk,hogy az erdélyiek ellenünkre szavazzanak,de van akinek a mi pénzünk
erre a legalkalmasabb?
lampa laz
@Klubtag: Ezzel az a baj, amit leírtál, h elképzelhetetlennek tűnik, de mégis, nagyon is hihető, ha ez az elmebeteg állat valamit a fejébe vesz...
Klubtag
@lampa laz: Az, hogy Orbán eddig eljutott kártételeivel Mo. leamortizálásában, nem kis részben annak is köszönhető, hogy egyszerűen nem tudjuk, akarjuk elhinni, hogy folyamatosan, milyen és mennyi aljasságra képes...és mégis
lusta
Más oldalról közelítendő meg ez a program. Miért érdeke Magyarországnak, hogy az ország GDP növekedésének lassulása árán egy másik, történetesen a mostani esetben Románia GDP-je jobban növekedjen?
kereső
@Klubtag: és még nem tudjuk, hogy mi van a tarsolyában.Valami nagy-nagy aljasságot készit elő az biztos.Lehet.hogy többet is- nem véletlenül támadja Németországot,és Merkelt.Kellenek az autógyárak, a telekom...???
Klubtag
@lusta: ...Nem tartom valószínűnek, hogy ettől a támogatástól Románia GDP-je jelentősen növekedne. Ugyanis élek a gyanuperrel, hogy ugyanúgy el fog tünni ennek a pénznek a nagy része a fidesz-strómanok farzsebében, mint idehaza. S miután ez a módszer igencsak tetszik az ottaniaknak, hiszen rendre - az ideregisztrálók - Orbánékra szavaznak, a morális lejtőt sem ússzák meg.
tudode
Az ország pedig vessen magára!
.
Másodjára, az egy dolog, hogy KORMÁNYPROGRAM nélkül "alkalmaz" egy .. E S K Ü S Z E G Ő T, de kicigánykodta magának a TELJHATALMAT, azt tesz az országgal a nyamvadt JOG-ÁSZ diplomájával, szakbarbárként, amit akar, hiszen az ország BUK-száját is megkaparíntotta, mint SOKADIK ÁLMÁT:
.
----- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Mindenkinek van egy álma, de ENNEK a felcsúti RÉMNEK ki tudja még hány ÁLMA van, kettős személyisége birtokában
.
----- Kiderült a friss tervekből: 4 év múlva teljesülhet Orbán Viktor egyik legfontosabb álma
.
www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/kiderult-a-friss-tervekbol-4-ev-mulva-teljesulhet-orban-viktor-egyik-legfontosabb-alma.322925.html
.
Érzékeli hazájában az iránta való MÉLA UNDORT, ezért semmi sem drága, már Afrikába is betört a Hungary Help ProgramGYÁVA egy kis elismerés ellenében, és ki tudja még MILYEN ALANTAS INDOKBÓL viszik a közlóvét, mint a penyvát!
.
A BENNSZÜLÖTTEK büntije a K I É H E Z T E T É S!
Nessy
Egy esős vasárnap reggel nehéz erre cikkre kulturáltan reagálni!
A Román kormány nem tiltakozik, ha valaki ekkora marha, hogy a saját országa mezőgazdasága helyett őket "támogatja"! gy vannak vele, ha ütnek szaladj el, ha adnak fogadd el. Elvégre nekik nem fáj, hogy az erdélyiek tartják a markukat, és hálából még a holt lelkek is a fideszre szavaznak, ellenőrizetlen levélben.
lusta
@Klubtag: Én egy feltételezett tiszta támogatásra gondoltam. Persze mindenki tudja, hogy a lóvé elveszti gadaságfejlesztési jellegét.
kissé felnőttem
üzleti ügyekkel nem foglalkozom igy háritotta az ujságírói kérdést, hát ez meg akkor hogy létezik jótékonykodó társadalmi beteg lett?:: 97, milliárt ??? normálisak?
Eladott Ország
Csatoljuk Erdélyhez a kórházakat, iskolákat! Na ezért előznek minket a románok egyre több dologban! Hát Békés/Nógrád/BAZ megye már sz@rt sem ér?! A románok röhögnek a markukba, a magyarok megvett embere pedig úgyszintén. Megmondaná valaki a despota szotyisnak, hogy még érvényben van a Trianoni békeszerződés? Továbbá a Vajdaságban aki házat épít, vesz, kap azonnal 3 millió Ft készpénzt rá Viktor Viktorovicstól. A hazai magyarok meg beCSOKolhatnak a CSOK-kal, ami hitel, b@zmeg!
Klubtag
@kissé felnőttem: : 97, milliárt ??? normálisak? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
Klubtag
@Eladott Ország: ..." Megmondaná valaki a despota szotyisnak, hogy még érvényben van a Trianoni békeszerződés?" Épp ezt akarja a szerencsétlen Orbán negligáltatni, mint elődje a töketlen Horthy, aki képes volt az érvénytelenítés reményében az utolsó pillanatig kitartani a fasiszták mellett.
Most persze nem tudom, kitől várja OV a "megváltást"? Sebaj, addig is lopnak ezerrel - ez a feladat Orbán fideszeseinél.
kereső
Nem hallok róla, hogy a gazdák!! a több tizmilliós traktoraikkal elindulta Budapestre a Kossuth térre. Ugye magosz??jakab!
kissé felnőttem
@lusta: hogy legyen szavazóbázisa mert itthon már elfogy a regimentje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.