PONTOSABBAN MIRE IS KÖLT??? A kormány 35 milliárd forinttal támogatja a debreceni járműipari beruházásokkal összefüggő oktatásfejlesztést, az erről szóló előterjesztés a jövő héten kerül kormány elé - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter pénteken a városházán az MTI szerint.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ártunk és qurmányunk nem sajnálja a pénzt a fontos területektől sem,

az egy másik kérdés, hogy sajátosan használja fel

35 milliárd az oktatás és a kultúra területein nagy pénz, a focinál (az is egy sajátos kultúra) nem, de azt most hagyjuk. Igazából örülni kellene annak, amit az innovációs és technológiai miniszter jelentette be pénteken a debreceni városházán: „A kormány 35 milliárd forinttal támogatja a debreceni oktatásfejlesztést”. A dolog azon része is csak véleményes, hogy címkézett, azaz megmondják, hogy az oktatás mely szegmenséről van szó!
Az már azonban egy csöppet sem örömteli – sőt -, hogy valójában az ilyetén fejlesztéseket az érdekelt fél, esetünkben a BMW gyár, szokta finanszírozni. Nem is beszélve arról az apróságról, hogy a pénz magy része Orbán maszek migráncsai képzésére szolgál.
justhpeter
Mit mondott a főnök ? Mennyinek kell ebből magánzsebbe mennie ?
RonaGyuri
@justhpeter: Oh nem kell neki mondani, tudják a dolgukat! =))
Egyébként is jobb neki, ha nem kér csak elvár! Egyszer találta azt mondani, hogy ne ők kapják a legtöbbet, s abból is csak a gond lett! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.