MÉGIS??? NA EZ NAGYON NAIV ÖTLET!!! A légitársaság W6 2222 járata június 6-án Budapest helyett először Debrecenben szállt le. Hiába kérdeztük, a Fogyasztóvédelmet felügyelő Innovációs és Technológiai Minisztériumot, és a Miniszterelnökség sem válaszol arra, jutottak-e bármire a Wizz Air W6 2222 járatának vizsgálatával. A Miniszterelnökség azután rendelt el azonnali vizsgálatot, miután az Index beszámolt róla, hogy a fapados légitársaság június 6-i London Gatwick-Budapest járata Budapest helyett először Debrecenben szállt le, emiatt csaknem hét órát késett, de az utasoknak semmilyen kártérítést nem akartak fizetni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mégis??? Na ez egy extra naiv és bugyuta felvetés

A derék index.hu érdeklődik a legutóbbi méretes WizzAir botrány utóéletéről

Mint írják „Hiába kérdeztük, a Fogyasztóvédelmet felügyelő Innovációs és Technológiai Minisztériumot, és a Miniszterelnökség sem válaszol arra, jutottak-e bármire a Wizz Air W6 2222 járatának vizsgálatával.”. Ahogy azt fapados körökben ismert a nem éppen a járatbiztonságáról híres társaság „június 6-i London Gatwick-Budapest járata Budapest helyett először Debrecenben szállt le, emiatt csaknem hét órát késett, de az utasoknak semmilyen kártérítést nem akartak fizetni.”.
Nos azon túl, hogy az illetéke4sek nem igazán közlékenyek hírüladásán túl mást nem nagyon tartalmazó cikk egy érdekes fordulattal zárul. A derék szerző úgy vélekedik, hogy „A rengeteg panasz ellenére Orbán Viktor miniszterelnök a minap mégis a diszkont légitársaságot választotta, és Milánóból a Wizz Air járatával jött haza, ami ezúttal nem késett. ”!
Ami meglátásom szerint méretes csúsztatás – mert ekkora naivitás nem létezhet – lévén ez inkább egy magyarázat a dolgok egyértelmű elkenésére, s egyben üzenet, hogy Őfenesége vagy egy alteregója kiállt a társaság mellett. Amit csak tovább árnyal Váradi Orbánhoz fűződő kapcsolata az első uralkodás idején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.