Beigazolódni látszik a kritika, miszerint éppen azok a háztartások nem tudják felvenni a babaváró kölcsönt, akiknek az a legnagyobb segítséget jelentené. Látványosan csökken a lelkesedés a babaváró hitel iránt, pedig júniusban még szinte mindenki a 10 millió forintos kamatmentes hitel iránt érdeklődött. Ezt tapasztalja legalábbis a Bank360 hiteltanácsadó portál, amelynél a hitel július 1-jei indulása óta a felére esett vissza a babaváró hitel miatt odalátogatók száma. A Google Trends alapján pedig a július eleji csúcshoz képest több mint 80 százalékkal csökkent az érdeklődés mindössze néhány nap alatt.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nincs itt semmi meglepő,

sőt a paraszt-vakításon túl ez volt az igazi cél

A derék Népszava számol be róla, hogy „Beigazolódni látszik a kritika, miszerint éppen azok a háztartások nem tudják felvenni a babaváró kölcsönt, akiknek az a legnagyobb segítséget jelentené”. Amiben nincs semmi meglepő, hisz ártunk és qurmányunk valódi értékrendje köszön vissza ebből a PR akcióból is.
A cikk bár csak úgy odavetett megjegyzésként rámutat a trükk legócskább momentumára. „Több ezren kalkuláltak ráadásul gyermekszületés nélkül, hiszen a babaváró hitel még a kamatmentesség feltételeinek teljesítése nélkül is az egyik legkedvezőbb kölcsön a személyi hitelek között. ”. Igen ebből is egyértelmű, hogy ez is egy ócska propaganda akció! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.