SOKAT MEGMAGYARÁZ Szalay-Bobrovniczky Kristóf korábban a Századvég kuratóriumi elnökhelyettese volt. Az Index az orosz Transmashholding közleménye alapján ír arról, hogy az áprilisban alakult magyar cég, a Magyar Vagon Zrt. két közös vállalatot is alapított a Transzmashholding orosz metrógyár svájci leányvállalatával, a TMH International AG-vel. Az egyik a TMH Hungary Invest Zrt. befektetési vállalat, a másik pedig a Transmashholding Hungary Kft. Mindkét cégben 50-50% a tulajdoni arány a magyar és az orosz tulajdonosok között

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sokat, nagyon sokat megmagyaráz ez az üzlet

Több mint gyanú, hogy ki és miért szabadította a fővárosra az M3-as gagyi üzletet

A hírek szerint „egy áprilisban alakult magyar cég, a Magyar Vagon Zrt. két közös vállalatot is alapított a Transmashholding orosz metrógyár svájci leányvállalatával, a TMH International AG-vel.”.
Nos az üzlet kapcsán nem árt megjegyezni, hogy
Transmashholding orosz metrógyár az a bizonyos, akik az M3-as gagyit szállították a fővárosnak,
Magyar Vagon Zrt. tulajdonosa, egyetlen részvényese Szalay-Bobrovniczky Kristóf, londoni magyar nagykövet.
a Századvég kuratóriumának elnökhelyettese
Szalay-Bobrovniczky Kristóf felesége, Szalay-Bobrovniczky Alexandra Budapest főpolgármester-helyettese!
Gondolom elég világos!
Mondhatnánk, hogy tipikus, ahogy az is, hogy „az orosz üzlet azért is lehet problémás, mert Dunakeszin (is) gyártják a Stadler emeletes vonatait, amiből 20 darabot rendelt a MÁV. Márpedig a svájci Stadler nem akar a gyártási részleteken az orosz konkurenssel megosztozni, ezért kilátásba helyezték, hogy felülvizsgálják akár a gyártás teljes leállítását is.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.