Brutális mennyiségű lakáshitelt vesznek fel a magyarok, ezeknek pedig legnagyobb részét használt lakás vásárlására költik. Brutális mennyiségű lakáshitelt vesznek fel a magyarok, ezeknek pedig legnagyobb részét használt lakás vásárlására költik. Az új lakásra fordított lakáshitelek aránya össze sem mérhető ezzel, sőt, még építésre is több hitelt vesznek fel, mint új lakás vásárlásra. Az új hiteleknél a kamatok tekintetében is van eltérés attól függően, hogy mi a hitelcél - ezt járjuk körbe alábbi cikkünkben.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cikk nagy hiányossága, hogy csak mesél, a tanulságokról nem beszél! =))
simmering73
Aztán amikor ennek a sok birkának bedől a hitele (mert nem az a kérdés, hogy bedől-e, hanem az, hogy mikor), majd ráfogják Gyurcsányékra meg a Sorosra.
karma1
Ahelyett, hogy azert rohantak volna meg a bankokat, hogy aki tudja, minden penzet kivegye a bankokbol. Oktober 31-e utan tutira jon a gazdasagi valsag, amire senki nincs felkeszulve, es a merteket sem tudjak.
Amitol majd szabadulni akarnak ezek a birkak , a a hirtelen megugro torlesztoreszlet lesz, dehat eszt nem lehet adni ennek a sok hulyenek - ilyen iskolazottsagi fok mellett mar annak is orulni kell majd, hogy egyaltalan ala tudjak irni a szerzodest.
Nem tanul a magyar sem a mas, de meg a sajat karan sem: hat nem volt eleg a bedolt devizahitel? Es meg hisznek annak a kormanynak, aki kizarolag a bankok oldalan all, a kisujjat sem fogja megmozditani sem a regi devizasok, sem az ujonnan bedolo friss hitelesekert

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.