Az 5,34 méter hosszú és 1,83 méter magas luxus-SUV-ot az egyik helyi kikötőben kapták lencsevégre. A Carspottingcroatia.com weboldalon olyan nagyértékű és ritka autókról közölnek fotókat, melyekkel Horvátország útjain és parkolóiban futnak össze az ilyen járgányok iránt fokozott érdeklődést mutatók. Az egyik legfrissebb ilyen autó nem más, mint egy magyar rendszámmal rendelkező Rolls-Royce Cullinan. Íme:

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
@RonaGyuri: Biztos nem 1 fényévnyire:))
Eladott Ország
@Yoda69: A nemzet vejkója azt már lecserélte egy Bugatti Chironra. cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1712/20171224bugatti-chiron.jpeg?w=937&h=625
A 8 literes, 16 hengeres, 4 turbós, 1500 lóerős motorral hajtott hipersportautóért elképesztő összeget, 1,332 milliárd forintot kérnek.
Yoda69
@Eladott Ország: Futja ra neki a kozvilagitasbol osszelopkodott milliardokbol.
namihami
""Irigyek vagytok, mi?
Akkor elmondom, hogy az asszony volt ott a bejárónőnkkel, a szobalányainkkal és csak a szigetünket mentek el megnézni, hogy az ottani személyzet rendesen takarít-e?
Én ebbe a ""Velorex""-be már beülni se vagyok hajlandó. Ez csak az asszony piaci autója.""
MTI-nek, az Orbán család által kiadott párszavas közleménye alapján..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.