A hvg.hu írta meg, hogy a kínai állami tulajdonú CRRC is bejelentkezett a budapesti reptéri vasút megépítésére. A Magyar Nemzet szerint a kormány kell, hogy döntsön, a MÁV-é, vagy a kínaiaké legyen a reptéri vasút.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kínai barátok vannak ilyenek is, no meg olyanok is

ráadásul még a vasúti közlekedésben is nagyon ilyennek látszik a helyzet

A dolog úgy áll - s most ez az áll szó szerint is igaz -, hogy „A Magyar Nemzet szerint a kormány kell, hogy döntsön, a MÁV-é, vagy a kínaiaké legyen a reptéri vasút.”.
Szóval a dolog úgy áll, hogy a reptéri tömegközlekedés megoldására vonatkozó ötletek csak ürügyként szolgálnak, megoldás, vagy akár csak értelmes átgondolás kizárt.
Egy dolog azonban nagyon úgy tűnik, hogy nagyon nem akaródzik a „a kínai állami tulajdonú CRRC” ajánlatának elfogadása: ők saját pénzükből, saját maguknak építenének egy valóban gyors-vasutat, amit 30 évig üzemeltetnének is.
Ami már magában is igen nehezen érthető, de annak fényében, hogy közben a belgrádi soha meg nem térülő beruházáshoz a mi pénzünkből, ezerrel ragaszkodnak.
papa.49
A kontár kurmánynak csak az fontos HONNAN ESIK LE TÖBB SUSKA NEKIK !!!
Clavigo
Nincs még eléggé " megvajazva " a buli..
RonaGyuri
@papa.49: @Clavigo: sok igazság van ebben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.