A Tianmen hegység sok szállal kötődik a kínai mitológiához. Az ország déli részén található, 1 519 méter magas hegyről úgy hitték, hogy a mennyországba vezet. Éppen ezért a Volkswagen projektje – amely során a tisztán elektromos ID. R modell rekordidő alatt teljesíti a csúcshoz vezető, nem kevesebb, mint 99 kanyarból álló, közel tizenegy kilométeres utat – szimbolikus jelentőséggel bír.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Érdekes az újságírók - még a szakmaiságot hordozóknál IS , eszerint - fogalmazása a tények ismertetése során.

Még a citált cikkben IS azt írják, hogy " hiszen mindeddig nem született hasonló rekordkísérlet a Mennyei Kapuhoz való feljutásra, ", tehát bármilyen ' feljutás ' rekordnak számít ! Rekord - viszont - valamilyen viszonylatban lehetséges, hiszen bármely idő azt jelentené ez esetben, hogy nincs ellenfél, amit meg kellene előzni, így az út csak egy út megtételét teszi ismertté, és nem jelent rekordot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.