Az euróról azt mondta, a bevezetését meg kell fontolni, „mert akkor az adókérdésekben is Brüsszelben fognak dönteni, és elveszítjük annak a lehetőségét, hogy nálunk legyen a legkedvezőbb adózási kondíció”.

(Forrás: 444.hu, RonaGyuri által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@kereső: Ja, és lehet, hogy még a kaszinókat is meg kéne adóztatni. Na, az kész katasztrófa lenne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Akár részletes feltáró vallomás is lehetne

Ez a derék Tömjény Sónyi pár napon belül már másodszor vallott töredelmesen arról, amit művelnek az országgal

A múlt hét végén „A vadállományt sehol sem veszélyezteti a jogszerű vadászat – hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az Országos Vadásznap és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál szombati megnyitóján, a pákozd-sukorói arborétumban.”. S ennek kapcsán tudott igencsak elképesztő dolgokat mondani. Most egy avatáson vett részt, ahol újabb gazemberségekre derített fényt. Egyfelől azt mondta, hogy: „A kormány mindig támogatni fogja a már bizonyított magyar családi vállalkozásokat”, továbbá, hogy „nekünk az a dolgunk, hogy kipréseljük Brüsszelből a pénzt, ami a magyar nemzet gazdagodását, és a fenntartható fejlődést szolgálja.”
tudode
Felfüggesztve hogy mernek tapizni a EU adófizetők lóvéjához, miután hazafiként nyulkálnak a hazai közlóvéhoz, vagyonhoz!
.
A pofátlanság csimborasszója!
nemkati
Kipréselni valakiből a pénzt: ehhez nagyon értenek!
"elveszítjük annak a lehetőségét, hogy nálunk legyen a legkedvezőbb adózási kondíció”. Na ezt nem tudjuk elveszíteni, mert ez nekünk nincs.
kereső
@nemkati: De van. A társasági adó : 9% , valamint az osztalék adóztatása is igen kedvező. A TA mértéke- már-már offshore paradicsomi szint. Az ingatlan hasznositás- bérbeadás minimálisan adózik ( most már kedvezőbben ,mint a munkabér).
Amikor adócsökkentésről beszélnek, nem az élőmunka terheire , és a fogyasztási adókra- áfa, jövedéki adó, csipsz, banki különadó...etc. gondolnak. Hanem a fentiekre.
nemkati
@kereső: Na jó. De mégis az fájna a legjobban, ha a 27%-os áfát elveszítenénk. Én sírnék!
nemkati
@kereső: Ja, és lehet, hogy még a kaszinókat is meg kéne adóztatni. Na, az kész katasztrófa lenne.
kereső
@nemkati: A kaszinók nem adóznak Magyarországon- legalábbis a vajna félék nem. Azok eredménye luxemburgban landol- bttó módon. Aztán, hogy ki nyer belőle , az már más kérdés- mostmár tisztán látszik, hogy az aranyhörcsög is csak egy stróman volt- ...

Családbarát kormányunk- meg nekünk a gyerek az első!, igazán levihetné a gyermek/csecsemő holmik,, az iskolai cuccok áfáját- nem az internetnek kéne 5%-al adózni, hanem ezeknek a dolgoknak, ha már annyira szaporitani akarják a gyermekek számát. Ja, és a családi adókedvezményben sem kéne ekkora különbségeket tenni a gyermmekek között. El kéne ismerni, hogy egy gyermek is! gyermek, meg a kettő IS!. A gyermek nem háromnál kezdődik.
kereső
"nekünk az a dolgunk, hogy kipréseljük Brüsszelből a pénzt, ami a magyar nemzet gazdagodását, és a fenntartható fejlődést szolgálja.”-" magyar nemzet" természetesen a család és klientúrája. Nekik addig jó amig az ilyen álkeresztények pofáznak gazdasági dolgokról, és ők határozzák meg azt.
kereső
És még hazudik is ez a drága ember! Mert az eurozóna tagországaiban SINCS!!! egységes adórendszer. Az eu tagállamai mindannyian a csatlakozási szerződésnek megfelelően jogharmonizácóra kötelezettek- melynek része az adójog is!. Tehá már most is a közösségi joghoz igazitottan működik az adórendszerünk- ami nem jelent most sem egyformaságot.
Borsodi
Saját zsebéért aggódik, hogy megy vadászni,hogy újítja fel a szülői házat?Kovács Zoltán mellé Kósa is beszállhat a harcba.majd a többi narancsos is követni fogja őket.
kakaósbögre
a rád váró hosszú börtönévek miatt aggódj,szentfazék.
papa.49
Ne aggődj semmilyen még a szart is kiverjük belőled !!!
Szeparepa2
Kipréselitek, aztán ellopjátok illetve eltékozoljátok... értem...
Qqberci
TömjénZsóti, te olyan hülye vagy helyből, mint más nekifutásból. Majd belőled is kipréselik a lopott rénszarvas árát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.