A Nemzeti Választási Iroda (NVI) elismerte, hogy szombaton összezavarodtak a valasztas.hu jelöltnyilvántartásai - adta hírül a 24.hu. Az NVI által fenntartott választási nyilvántartásban szombaton a reggeli órákban folyamatosan és véletlenszerűen keveredtek a különböző települések és választókerületek adatai - írta a 24.hu. A XVI. kerület indulói helyett például a VII. kerület jelöltjeit dobta ki a rendszer, a XVI. kerületnél pedig a XIII. kerületieket.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak szólok; ugye tudjátok, hogy ki a felelős a "A 2019. évi választások előkészítési és lebonyolítási időszakában a választást támogató informatikai rendszerekben kezelt adatok, nyújtott szolgáltatások informatikai biztonságának kiemelt szintű biztosítása" -ért!!! =))
Igen nyert: 4iG !!!
kereső
@RonaGyuri: És az övé a T-Systems. A 4iG meg mészáros lölö strómanjáé, mészáros lölö meg orbán strómanja. A kör bezárult- köszönjük D,Telekom, köszönjük német állam.
nevemnick
Talán egy ötödikest kellene alkalmazni a fideszhez közeli programozó mutánsok helyett. (Okosabb vagy mint egy ötödikes?)
Amúgy meg kaptya be a NVI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.