A HWSW információi szerint akár napokon, de legkésőbb heteken belül hivatalosan is bejelenthetik, hogy a magyar állam 25%-os tulajdonrészt szerez a Telenor Magyarországban. A norvég telekommunikációs anyavállalat tavaly nyáron szabadult meg a magyar Telenortól, akkor a cseh PPF befektetői csoporthoz került a korábban Pannon GSM néven alapított mobilszolgáltató. Sajtóinformációk szerint Mészáros Lőrincék már akkor bekopogtattak a térség legnagyobb magántőke-befektetőjéhez, de akkor még sikertelenül. A HWSW úgy tudja, a kormányzati akarat végül nem Mészáros, hanem az Antenna Hungária formájában jelenik meg a Telenornál, az állami vállalattal vásároltathatják fel az operátor 25 százalékos tulajdonrészét.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Aha a magyar állam sokért megveszi aztán majd jön a Lolo! =))

egyébként a cikk szerző vicces kedvükben voltak: a digi kapcsán úgy fogalmaztak, hogy "melyhez semmi köze a magyar államnak"! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.