A világ legalább hetven országában van példa dezinformációs kampányra – derül ki az Oxfordi Egyetem jelentésből. Az elemzés riasztó jelenségekre mutat rá.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@emerencia: igen ez tényleg érdekes. Annak idején a létezőben az elvtársak legalább maszekban nem voltak bigottak. Ha nyíltan nem is mertek kételkedni, de legalább bizonytalankodtak! Ma meg ... =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
Simán felismerhető a libsi troll stílus! Nincs támogatottságuk, ezért hazudoznak gátlástalanul és nem is magyarok! Bennünket magyarokat meg igyekeznek gúnyolni, sértegetni!
papa.49
Ha egyszer bukta lesz rögtön kiderül kik voltak itt í TROLLOK ugyanis eltűnnek egy pillanat alatt !!!
staro2
Nálunk is bővült a trollbanda.
Helyi hülyéken kívül egyre több az édeserdélyi, vajdasági, felvidéki . Ez sem elég ezért egyetemistákból toboroznak havi 60000 forintért. A szomorú az, hogy van jelentkező. Van persze pályamodell is : Ha elég aljas vagy fiam , akkor idővel még államtitkár is lehetsz-szól a toborzólevél.
koszpeko
@papa.49: Màr tegnap eltakarodhattak volna.
koszpeko
@papa.49: Vagy szint vàlt a köpönyeg.
Mint ahogy làthattuk gazdàiktól az évek folyamàn.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.