Összehangoltan lépnének fel a nyugdíjas érdekvédelmi szervezetek. Egységbe tömörülnek a legnagyobb országos nyugdíjas érdekvédelmi szervezetek, hogy összehangoltan, közösen nagyobb erővel és az eddigieknél hatékonyabban képviseljék a korosztályukat, s együtt követeljenek a döntéshozóktól érdemi egyeztetést. A Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa (NYUSZET) alakuló ülését hétfőn tartják.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A kép nagyon durva,

de – sajnos – kiválóan írja le a helyzetet


(cdn.portfolio.hu/articles/images-sm/n/y/u/nyugdijas-327899.jpg)

Ez a címképe a porfolio.hu „Nagy lépésre készülnek a dühös magyar nyugdíjasok” című cikkének. A cikk arról szól, hogy „A legnagyobb országos nyugdíjas szervezetek részvételével alakuló NYUSZET elvárja, hogy a kormány illetékesei mielőbb kezdjenek érdemi párbeszédet a nyugdíjasokat érintő súlyos problémákról. ”!
Nos a dolog úgy áll, hogy valóban lenne miről tárgyalniuk, de tartok tőle, hogy sok másra nem fussa, mint a bájolgásra, mint a minapi Őfenesége látogatáson „ kedden az Országházban, az Idősek Tanácsa ülésén.”!! =))
Ide nagyon illene a mondás, tőlem kiegészítve: „a nagy erőlködésnek mindig nyögés lesz a vége, ami sajnos elhaló és a legkevésbé sem kéjes nyögés”
RonaGyuri
@justhpeter: mint jeleztem NYALTAK! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.