Az E-számos adalékanyagot megenni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem. Az E-számok egy ideje rettegésben tartják az emberiség azon tagjait, akik tudni vélik, hogy az élelmiszeripar titkos paktumot kötött a gyógyszeriparral, hogy minél több legyen a beteg ember, és az egészet a gyíkemberek adminisztrálják. Az adalékanyagokról sokan hiszik azt, hogy ezeket maga a sátán keverte ki a konyhájában csak azért, hogy mind meghaljunk tőlük, és csak azért engedélyezett a fogyasztásuk is, mert mindenki lefizetett mindenkit.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na most értettem meg az összefüggéseket! =))

A derék index.hu cikket írt az un. E számokról és a velük kapcsolatos fóbiákról

A cikk egy részében, azt követően, hogy feltárja a legfontosabb anyagok E-titkát, kitér arra, hogy a valóban mesterséges anyagoknak is van szerepe. „Ön mi alapján választ felvágottat? A színe, az állaga és a kinézete alapján? Akkor jobb, ha tudja, hogy ezeket mind az adalékanyagoknak köszönheti, és ha nem akar ilyet, akkor viszont jobb, ha hozzászokik a gondolathoz, hogy egy kicsit más lesz a színe, lehet, hogy az állaga is, és úgy egyébként sem lesz teljesen ugyanolyan, mint azok a termékek, amikhez hozzászokott.” – írja, majd hozzáteszi: „drágább az előállítása.”!
Elmeséli, hogy: „E-szám-mentes virsli előállítását kísérletezték ki”! No ekkor esett le nekem a tantusz! A minap vettem a kedvenc CBA-mban több mint háromezres kilós-árú virslit, amit otthon kibontva gusztustalan nyálkás vacak borított! =))
azösszeskibanévfoglalt
e számmentes annyit tesz, h nagyobb helyet foglal el az összetevők listája a csomagoláson

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.