A felvett babaváró hitelek 46 százalékánál már fel is függesztették a törlesztést az Ersténél, miután azt olyan házaspárok vették igénybe, ahol a magzat elérte a 12 hetes kort – közölte a bank, amelynek egyedi adata azért érdekes, mert ez alapján rendkívül magas lehet az arány a bankszektor egészében is. Mint ismeretes, minden egyes gyermeknél 3 évre függeszthető fel a törlesztés (nő a futamidő), a 2. új gyermeknél az aktuális tartozás 30%-át, a 3. új gyermeknél a 100%-át engedi el az állam.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Két elgondolkodtató momentum

túl azon az alapvető tényen, hogy a támogatásnál SEM a rászorultság műx

A porfolio.hu számol be róla, hogy „A felvett babaváró hitelek 46 százalékánál már fel is függesztették a törlesztést az Ersténél, miután azt olyan házaspárok vették igénybe, ahol a magzat elérte a 12 hetes kort – közölte a bank, amelynek egyedi adata azért érdekes, mert ez alapján rendkívül magas lehet az arány a bankszektor egészében is.”!
A cikk számos adattal szolgál a hitelekkel kapcsolatban. Ezek egyikét és egyet, amivel nem dicsekszik – olyan tények, mint a rezsi-támogatásnál a medence illetve a kocsifelhajtó fűtés támogatása - fel kell említsek:
„szeptember végéig folyósított babaváró hitelek 83 százalékát SZABADFELHASZNÁLÁSÚ kölcsönként vették fel az ügyfelek”
illetve
„igen magas a kettős állampolgárok aránya”
justhpeter
Nem hiszek ezekben a kormányzati akciókban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.