De az oroszok mellett a kormány néhány háttérembere is legyeskedik a projekt körül. A szerződő cégben feltűnt Habony Árpád üzlettársa. A beruházás várhatóan téma lesz az Orbán-Putyin találkozón. Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin 2018 szeptemberi moszkvai sajtótájékoztatóján az orosz elnök megemlített egy évek óta húzódó projektet, amelynek keretében a két ország közösen gyártana 1300 vasúti kocsit Egyiptomnak. A megállapodás értéke egymilliárd euró, vagyis több mint 330 milliárd forint.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Buli van NER-társak BULI

A Putyin látogatás farvizén szép számmal derülnek ki mókák

A 444.hu számol be róla, hogy „Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin 2018 szeptemberi moszkvai sajtótájékoztatóján az orosz elnök megemlített egy évek óta húzódó projektet, amelynek keretében a két ország közösen gyártana 1300 vasúti kocsit Egyiptomnak. A megállapodás értéke egymilliárd euró, vagyis több mint 330 milliárd forint.”
A dologról mostanra nem sok derült ki, de ami biztos: bár számos NER-társ söndörög körülötte a magyar szerep a hitel biztosítására korlátozódik!!!
Ami ezt az egyiptomi ruszki üzletet a magyar kormány finanszírozza – an jó a körülötte sertepertélők bulijáról nem hallottunk – dolgoz illeti a létezőben számos ilyen baráti-üzlet kötetett! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.