Változik a pótlás a metróvonalon a november 9-i, 16-i és 23-i hétvégén. Ezeken a hétvégéken a teljes vonalon pótlóbuszok közlekednek majd, mert a legutóbb felújított, Újpest-városközpont és Lehel tér közötti szakaszon garanciális javítási munkákat végeznek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hát mit mondjak?

Eddig sem igazán voltam elégedett a nem-rokon rokony Dávidkának rittyentett5 gitt-egylettel, de ez mosz már tőlük is sok(k)

Miközben a derék matyar média azon rugózik, hogy „Draskovics Tibor egykori pénzügy- valamint igazságügyi és rendészeti miniszter lett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új elnöke”. Na jó meg azon – persze csak a gaz ellen -, hogy pár napon belül már ismét napokra tönkrevágják a főváros közlekedését a diktátorok-találkozói.
Mindeközben a derék BKK közleményben tudatja, hogy: „Változik a pótlás a metróvonalon a november 9-i, 16-i és 23-i hétvégén.
Újpest-városközpont és Lehel tér közötti szakaszon garanciális javítási munkákat végeznek”
Na fogjuk rá, hogy ez így normális, azonban a közlemény azon része, hogy: „A BKK a pótlás idején a belváros megközelítésére az 5-ös, szentendrei HÉV-et, a 2-es metrót, a nagykörúti villamosokat javasolja.”!!!
Mi van??? Hogy Újpestről a majdnem M5-öst??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.