TALÁN NEM VÉLETLEN, HOGY RÓLUNK NEM SZÓL & NEM SZABAD HOZZÁSZÓLNI !!! =)) Az amerikai Freedom House szerint a világ internetező felhasználóinak 89 százalékát figyelik meg valamilyen módon a kormányok. Ez nagyjából 3 milliárd embert jelent.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Nálunk a megfigyelők nagy többsége az ide menekült szekusgecik... Remélem, olvassák, és kapják be a durbincs farkát... :))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
10-ből kilencet? ááá...sokkal egyszerűbb tízből tíz megfigyelése..persze ezt a figyelést jól beállított keresőrobotok végzik...
néhány nagyon okos ember különböző biztonságos vonalakon beszél, vagy levelez...csakhát illene tudni, hogy amit ember titkosított, azt a másik ember megfejti.

bele kell törődni, ez a szép új világ..
Fantomasz
Őszintén? Kinyalhatják az összes nagy szőrős seggemet !
Csizmás Kond
@Fantomasz: ...tulajdonképpen hány szőrös segged van ?
Szeparepa2
Amikor egy választási rendszert nem tudnak normálisan megcsinálni, folyamatosan akadozik fagyogat, továbbá eleve ÉRVÉNYTELEN A 2018-as választás, mivel el sem tudták indítani az új rendszert, ezért a 4 évvel ezelőttivel bonyolították le, amit emlékszünk órákra kifagyott (nyilván az alatt jó bőven manipulálták a náci hazaáruló NER patkányok), majd pont az a banda, képes lesz több millió netezőt pontosan lekövetni és abból konzisztens jól áttekinthető lekérdezhető adatbázist formálni, amit bármi hasznosra használhat... szánalmas arrogáns barmok... a legtöbb még azt sem tudja, mi az hogy adatbázis, fejétől bűzölögve... jó szakember meg ezekkel náci bugris patkányokkal nem áll össze...
Fantomasz
@Szeparepa2: Ezt én is tapasztaltam egy kormányhivatalban személyesen , ott ülnek egymás mellett és nem tudja az 1-ik
hogy mit csinál a másik és fordítva két 1 méterre lévő külön számítógépen . :-((((((
Nessy
Nincs új a Nap alatt! Anno is tudtuk, hogy a telefon vonalnak nem két vége van! Azóta ugyan fejlődött a technika, és már nem lehet hallani a belépés kattanást, mint anno.
Tényleg, most ahányszor leülök a monitor elé, küldjem a "legszebb mosolyom" a másik oldalon lévőknek??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok